Ма така е разбира се, той технократа е в съвсем друга лига - от селските отбори, при мен нещата са много сериозни и маниашки - най-висшата лига, а там такива като него няма, никой няма да ги допусне.
То и клубна карта е необходима, ма се искат заслуги.
То за хващането какво да се хваля, като на сезон хващам над 100 риби над 2 кг., другото не го броя за риба.
Ей на оня ден бях за дорадо, за 3 дни 19 бр. по 2-3 кг. Елитен риболов, много елитна риба, не е дори в мечтите на технократа.
Ще пусна няколко снимки, но те при мен са хиляди, но основно правя много яки филми от риболовите с подводни камери, дори сега правя един за дорадото, но ще ми отнеме 4-5 дни работа.
Технократа му дайте само за атоми и електрони да говори, кога ще види той върхов акумулатор с който да изминава, като мен по 120 км с едно зареждане, не знам, близките 10 г. не го виждам, а аз тогава ще съм я на Луната за риба, я на Марс.
Пускам съвсем скромни снимки, защото имам и такива, дето приличат на промишлен риболов, но те не са за публика, само на лични. И EDM не е никакъв белобрад и гърбав дятка, нещо сте се объркали, технократа може би е дядка, но не съм сигурен, просто по акъла ми изглежда на дядка, може и да бъркам
. Мога да му дам да се снима с такъма ми. Само едната ми въдица за тролинг е за монстари - трофейни сомове и риба тон, а той не е виждал такива, убеден съм.