Незнанието на руски език е престъпна безотговорност!
Знанието на английски език е колониално задължение!
nasko, не че не можеш добре да се изразяваш, а напротив, много точно, кратко и ясно си се изразил. Това обаче не означава, че непременно ще бъдеш разбран, по-скоро не. Причината няма да е тази, че си казал много с малко - точно, кратно и ясно, а че тоя дето трябва да те разбере не може, защото му е малко акъла, просто така се е родил и така си е останал до пенсионна и квази пенсионна възраст. Човек или се ражда умен, или глупак. Той не може да поумнее, но може още повече да оглупее. Както му е текнала водата, така си отива завалийката.
Мен ми е направило впечатление, че като се обясняват тия неща на млади хора, примерно от 17 г. до 25-30 г., те много добре те разбират, обаче вземеш ли да ги разправяш на някой закостенял пенсионер, не може да те разбере. Та нали точно те скачаха по площадите и се радваха на предстоящото щастие, което аз наричам най-голямата национална катастрофа в историята на България, такава каквато не е имало и през войните и след турското робство. Точно на тях проми мозъка чича им Сорос - тоя грозник с лице на гущер. Това са хора, които намират смисъла на живота и щастието в една стара западна кола и за нея забравиха рахатлъка в който са живели и забравиха благодарността, че не носят чалми и че тия дето плюят им дадоха насила някакво образование, щото иначе щяха да са още по-тъпи.
Те не разбират, защо навремето им забраняваха да излизат в чужбина. Забранявали са им защото са ги знаели какви тъпани са, че ще се превърнат в крепостни селяни или роби, че ще си развалят семействата, че децата им ще израснат без бащи и майки, че съпругите им ще ги чукат гърци, англичани, и пр. сачове, цапайки българската кръв и генетика позорно - всичко това в името на лъжовната демокрация и една стара западна кола.