Е то това е смисъла на ЕС - да има да крадат върхушките така, че да са лоялни!
Защо ЕС няма нито един, нито един! заверен одит?! Защото има скрити безотчетни фондове,
с които, ако има срив в системата, да се вземе оттам ида се съхрани посредством корупция системата.
Витане, сещаш ли се що кражбА беше по соц време? Или ще отречеш?
Всеки влачеше каквото свари откъдето може. Готвачите крадяха от столовата, старшинките крадяха одеалата, кубинките и ваксата за обувки, шофьорите продаваха горивото от камионите, крадяха се тухли и цимент от строежите...
И по-стршното е че директора на държавното предприятие не му дремеше много... бюджета ще му даде каквото му е необходимо в края на годината.
Аз още като бях по бригади като бях ученик се сещам, че имаше един ГАЗ-ки, дето по документи на всеки курс тръгваха натоварени с по 3 тона праскови или домати, а реално в една ГАЗ-ка не може да натовариш повече от тон без да и счупиш ресорите... и на никой по веригата не му дремеше... плана се преизпълняваше, а компоти по магазините нямаше...
Разбираш ли ... по-евтино е да те крадат 100 или 1 000 човека, отколкото цялата нация да влачи всичко, което не е заварено или забетонирано...