Учуден съм напоследък, колко бързо един човек може да промени мирогледа си, ценностите си и да се обърне на 180 гр. Не съм срещал по-голям лъжец през живота си от "полковника". По ниско падение не съм виждал.
Той вчера каза: Ивелин Михайлов имал ограничени умствени способности и имал посткомунистическо мислене, каквото той "полковника" не споделял.
Да вчера щеше за 3-дни да разобличава тиквата и Доган и да ги пъхал в затвора, днес като облече костюма на депутат, веднага стана евролибераст и се дистанцира, като нарича другите с комунистическо мислене.
Той се продаде за жълти стинки и беше готов да стане за резил, да лъсне, като предател.
Години наред приказваше от кабеларките, какъв русофил е, как ще се бори с американците и той, като тукашния
Горелка - бивш комсомолски секретар и член на БКП, син на комунисти, обърна семейната идеология за една троха хляб.
Съжалявам много тази торба сланина, тази мешка с лайна - жалка картина.
Този некадърник работа няма да може да си намери, освен, като чистач на обувките и да лиже задника на Тиквата - нищо друго не става от този.
Помните ли предходния подобен случай с лозунга:
Ще уволня Бойко Борисов - на билбордове по магистралата.
Когато на Яни Янев му пуснаха "оня" запис с цигането, как му го пъха навън-навътре, той стана слуга на Тиквата, но записа въпреки това видя бял свят. Много охкаше уволнителя на него.
Мисля, че тук се касае за нещо подобно.
Много охкане и пъшкане има някъде на някой скрит запис другарки и другари.
Тия софиенци много си падат по мъжката любоФ.
https://www.youtube.com/v/DbevNyRZsxE