Майсторе, това за вихрите е така, но си има и нещо като "оргонен фон", присъства навсякъде в пространството.Има зони с постоянна концентрация, има зони с по-ниска плътност, нещо като "дупки".
Вихрите си бушуват, движат се и се хранят от този фон.
Съгласен съм, че в зоната на Земята може да се разглежда като земна аура.Присъства обаче и навсякъде в космическото пространство, може би с по-различни характеристики.
Преди доста време на един учен (не си спомням кой и какъв, не ми се рови сега), му хрумнало да свърже на глобуса с линии най-големите градове, центрове на старите цивилизации.
Получила се стройна стереометрична структура, мисля, че додекаедър (дванадесетостен) беше...
Градовете били разположени по върховете му.Тогава свързал и апотемите на триъгълниците с линии.В пресечните им точки открил други, по-малки градове и така нататък...
Изникнала му теория в главата,че това прилича на сложна кристална решетка и предположил, че Земята има някъде дълбоко, по някакъв начин подобна структура.
Сега, ако навържем нещата, картинката е мааалко по-ясна.
Лошото е, че докато официалната наука започне да се занимава сериозно с тези въпроси, няма как да се наблегне на визуализирането на тези енергии.
Представи си реакцията на един образователен министър, ако му предложиш в учебниците по физика (за 6-ти клас например), да включи глава посветена на оргона и земната аура - хахаха