За съжаление трябва да отговарям отново не по темата, за което се извинявам.
Ами задълбал съм се, но очевидно за разлика от вас съм се задълбал в МАТЕРИЯТА а не в наизустявнето на нечии изказвания.
Тук не в въпрос на наизустяване или на правене на свободни съчинения на база на нашето „задълбаване“ в материята. Опитвам се да представя БЕЗ ИЗМЕНЕНИЯ това което Тесла е представял, основно поради факта, че това което той е казал не се чете в оригинал ( това не важи не само за неговата трубина ). Когато това което тои казва, се прочете и се осмисли, тогава всеки които вижда несъответствия може да си изказва мнението и да критикува Тесла колкото си иска. В противен случай какво става, ами виждате ли Тесла не е знаел какво прави и си е пропилял 15 години от живота да прави работещи прототипи на някаква си смешна турбина, и да пропагандира, че това е едно от най-великите му изобретения, които ние, всезнаещите, можещите и задълбали се в материята специалисти, виждате ли, разбираме, че няма ефективност, без да знаем (или разбираме) какво казва Тесла, само като погледнем материал на чужд език за 15-тина минути.
epwpixieq-1 намали малко от мощността на ТЕСЛА-ТУРБИНАТА, че от долу по моста учителките водят на разходка децата от детската градина и ще стане ебати касапницата братче.
Както казах мощността не е моя интерпретация, това е което Тесла казва ( мисля че това го споменах неколкократно вече, но явно не се осъзнава ), така че моля, критикувайте Тесла директно, поне критиката, даже и присмехулна да бъде отправена към първоизточника на инофрмация.
Както казах и преди, надявам се коментарите и критиките да бъдат на база на съдържанието на това, което Тесла е публикувал, като след това, може да развиваме теми и да обсъждаме дали това което той говори има основа или не.