Как се лекува рак? Без химио и лъчетерапия! Пускам темата с цел в нея да се пише какво
РЕАЛНО и НА ПРАКТИКА е ПРОРАБОТИЛО.
Става дума за
начален стадий. При споменаване на метода на Райф, директно бях отрязан. На което изобщо и не се учудих, знаейки с кого си имам работа.
Разтърсих из Нет-а какво пише, взех от EDM electronics някои неща и предложих алтернативно лечение. Стандартното на практика изобщо не се бореше с болестта пряко, а само косвено. Ако някой още не знае, рака е вирусно заболяване.
Справки тук:
www.rife.hit.bg Дори вече медицината с половин уста признава за вируса на рака.
Прикачам като файл всичко, което бе приложено и слава Богу даде резултат!
Иначе имам още, но давам основно това, което бе приложено.
Изследването след това даде показания като на здрав човек!! Бе приложено почти редовно всеки ден:
1. Кленов сироп + сода бикарбонат
2. Ленено семе
3. Котешка стъпка, но само като чай, без препоръките за концентриране и пр. (а трябваше), но с малки паузи. Начина на прилагане е даден в прикачения файл.
Активирана вода – не мина номера още от началото, щото някой си пиел, па пак си умрял от рак. Сребърна вода се даваше тук-таме. Вода с киснал в нея зеолит (клиноптилолит) на практика не е вземана (пак поради: „не щъ”). Имаше и малко Germanor в началото. Шейтаке и пр. гъби пак не е вземано, а трябваше.
Кленов сироп + сода бикарбонат бях уверен, че работи. Имаше новина наскоро, която казваше, че запалили частна клиника във Варна, прилагаща алтернативно лечение на рак по метода на някакъв италианец. Приказвах с моя приятел химика и той ми каза, че вероятно при по-висока температура между глюкозата и бикарбоната стават някакви естери. Вируса налапва глюкозата, а прикачената молекула бикарбонат го скапва. Раковата клетка е с много кисел характер и нейния механизъм за регулировка на pH-то е разбит. Содата бикарбонат има основен характер. Италианеца казва, че рака бил продукт на гъбички. Да, ама не. Рака си е вирусно заболяване, а вирусите биват убивани от имунната система (книгата за д-р Райф). Лошото е, че и гъбичките и имунната система се хранят с едни и същи неща (справки филма „Аерозолни престъпления”)… А гладна мечка хоро не играе. Така че, пазете си имунната система. Може още да се пише, но за сега толкова.
Успех в добрите начинания
П.п. Православните от вас, ако искат за другото да пишат на лични, защото народа го е казал: „Човек предполага, Господ разполага.”