Seeker, не знам какво означава това и за какви конспирации и секти говориш...
О, безумний проводнико на политиката на световната Корпорация на злото!!! Знаеш ли че планът за втечняване на СО2 и заравянето му под земята е разработка на клуба "Череп и кости" базиран в Англия ?
Аз изказвам това което пише и показва Кеше, в статиите и на видеото! Не се занимавам с никакви черепи и кости и не ме интересуват!!! Превръщате темата в политически заговор. Още малко ще обвините фондация Кеше, в сатаниско движение. Оставете тези политики и глупости и дайте да обсъдим самата технология!
Кеше казва, че когато има разделение на пластовете в газове, течност или плазма, може да се създадат слаби магнитни полета, които да си взаимодействат по между си, като променят силата на електрическото взаимодействие между елементарните частици. По този начин материята се изменя. Много сходно с това твърдение е "ефекта Хътчисън". При него, електромагнитни вълни взаимодействат с електрическо поле, създадено от генератор на Ван Де Граф и със собствените полета на частиците в материала. На видеото се вижда как метални предмети се огъват като макарони. Именно за това състояние на материята говори Кеше. Той взаимства технологията си от природните процеси, образувани в недрата на планетите. Има много примери и факти в подкрепа на теорията му и е глупаво да я обявим за несъстоятелна и да я отхвърлим с лека ръка. Струва си, да се направи експеримент и да се провери това което показва. Вече имам детектор, с който мога да измервам отклонения в грвитационното поле, в близост до експериментална установка. Експеримента с Маграв не е труден за изработка. Аз не разбирам на пълно технологията на Кеше и затова си подготвям експеримент по мое усмотрение.
Що се отнася за фондацията и големите корпорации- монополисти, едва ли ще допуснат Кеше или който и да е друг, да разпространява масово технология от стратегическо значение.
За това, нека оставим политиките за друг форум и да се заемем да правим експерименти, защото това е единствения начин да имаме подобна технология в ръцете си! Не чакайте Кеше, Капанадзе или който и да е друг да вия даде на готово.