Хора, аз лично за себе си съм решил проблема с брането на див коноп, който няма никакъв или почти никакъв нарко ефект, но го съчетавам с татул, който се счита за неприятен заместител на канабиса. Татулът дължи ефекта си на атропина, който се използва доста широко в медицината, но както всички извлечени по химичен начин медикаменти и атропинът има по- полезно действие в съединение с всички други съставки на татула, отколкото извлека в лекарството!
Освен това така нямам сблъсък с властта!
Иначе конопът е забранен около времето на изобретяването на първият автомобил в света! Между другото той се е движил с еко бензин добит от коноп! На това отгоре още тогава се е знаело, че от коноп се прави и гориво, и дрехи, и подобно на ламарина нещо, което замества ламарината на колите (трабантите са от нещо подобно) и дори найлонови торбички(еко) -пълен заместител на петрола! Почти по едно и също време с това, е измислен и първия телевизор- хората са му се радвали толкова, че вярвали на всичко дето излъчват! Всичко това не се харесало на един евреин, който имал план да стане петролен магнат- той използвал телевизията, за да убеди хората колко лошо нещо е конопът! И успял- властите забранили конопа, а хората повярвали на това колко е лош и евреинът- масон станал петролен магнат! Така е и до днес!
За мен конопът си е билка като всяка друга- помага на разни неща и вреди на други!