Здравейте!
Признавам си, че когато направих генератора за който ви споменах преди, даже не знаех за Запера.
Исках да си имам много точен и прецизен генератор за изследователски цели. Както ви казах той е на базта на PIC, DDS AD9913, Elliptic филтър от 7-ми ред на изхода и т.н. Както написах предния път - И КАКВО ОТ ТОВА. Генератори много. Те са необходимото, но не и достатъчно условие за решаване на задачата.
Според мен добрия уред на базата на Запера е този, който определя точно честотата на дадения вирус или бацил и тогава е лесно вече - генератори колкото искаш. Истинския уред за лекуване по този метод даже не трябва да има и опция за задаване на някаква честота ръчно. Сканира човешкото тяло за дадена честота на съответен бацил(най-общо казано) и след това "пуска" същата честота (правоъгълен импулс) и изпадайки в резонанс бацила умира. Но кажете ми как един вирус който е няколко микрона и друг който е 1000 пъти примерно по-голям от него ще излъчват честота с еднаква или близка амплитуда. Според вас вирус, който е няколко молекули, колко pV(пико-волта) сигнал че излъчва? И как ще се измери това?
Извинявайте, но един и същи вирус в човека Х и човека Y може да излъчва на различни честоти, защото например единия вирус е по-възрастен от другия. Нали честотата на излъчване на черния дроб примерно на старец и на пеленаче не е една и съща, въпреки че е един и същ орган.
По мое скромно мнение тука е разковничето на нещата.
Затова почти винаги практиката изпреварва теорията. Пускат се честоти от генератор и тъй като хора много, няма начин на един да не се улучи да се убие бацила и той с основание започва да хвали уреда. При друг обаче не се улучва желаната честота и вируса в него продължава да си живее и този човек започва да пише по форумите как тия уреди не работят.
Затова някои хвалят магнитните наколенки например, че са им помогнали, а други ги отричат. При първите по някакъв начин магнитното поле е влязло в някакви "взаимоотношения" с тяхното тяло и честоти и чудото е станало. При вторите пак по някакви неведоми за нас пътища организма им не е "възприел" благоприятното въздействие на магнитното поле и не им излекувало ставите. И те започват да го отричат.
Така че не ми хвалете генераторите, а уреда, който да измери честотата на дадения вирус. Само че не този уред, който един човек от форума писа че много лесно го е направил и за няколко секунди сканирал и засичал всички вируси.
Ако се следват честотите по книгата на д-р Кларк съм сигурен че те ще помогнат на някои хора, но на други няма. Защото техните вируси по някаква причина, въпреки че са от същия вид излъчват на малко по-друга честота, но достатъчна да не изпадне в резонанс с дадената в книгата.
Затова, че най-доброто според мен е да се сканира всеки човек сам за себе си и на каквато честота излъчва неговия вирус, тази честота да се пусне и да се убие последния. Както знаете всеки човек е индивидуален, даже и в честотата на излъчване на неговите вируси
Сега знаете вече, защо "прописах" във форума.
Помогнете ми да узная как мога да "хвана" честотата на вирусите.
В замяна ще ви дам схеми на 1000 прецизни генератора.
Приятна вечер на всички!