Казвал съм го и преди, но ще повторя.
Докато всеки си чопка сам поредната главоблъсканица, нищо няма да се направи. Шанса поне един от този форум да направи нещо смислено и качествено и най-вече ефективно, е равносилно на това да спечели 6-ца от тотото ако жсеки от форума си пуска фишче всяка седмица.
Истината е, че трябва обединение на сили, знания, време, средства и каквото друго се сетите.
Едната идея е да се съберат пари за да се осъществи един такъв проект, в случая електромобил, но по мое мнение това не е много удачно, причините покраи парите всеки ги знае.
Другия вариант е, да се отвори една тема и да се изкоментира какво трябва за да се сглоби един такъв електромобил, да се направи един списък, после по списъка всеки да си каже какво от своя страна може да осигури. После ще е много добре ако някой от форума има автосервиз където всичко това да бъде сглобено.
Знам че ще трябват доста неща и всичко това ще струва доста пари, но едва ли някой ще успее да го постигне сам, а и тази кола после може да бъде продадена и с парите да се направи нова много по-добра, а и по този начин ще може да се изпробват и развият доста идеи които само се обсъждат във форума.
Мисля че това което може да сглобиме с общи усилия ще бъде една невероятна машина.
Сега ни трябва само желание и време.