Оня ден рових из нета и кво да видя- продават се магарета за по 200 лева парчето!!! Млади, яки с всички екстри по тях.... С каруцата- 450-500 !!! И като ми текна ена мисъл!!!!! Абре, хора, ако се направи една каруца с генератор и магарето си я тегли и човек я ползва като МПС, едно, че няма да плаща гориво, друго, че поддръжката евтина, трето, че докато каруцата върви генератора зарежда някоя батерия и най- накрая като реши човек, дава го на кланницата, колят му магарето, смесват го там как си му е редно със свинско и мазно и му го дават за зимнина!!!!!! Епа, кво да му е лошото! Сега си представете, че сте сложили нейде едни солари, обаче е облачно. Сложили сте един ветрогенератор, обаче не духа, имате един "стърлинг" мотор, но нямате гориво да го подкарате, но имате Марко!!! Към ветрогенератора имате и една представка, в която се впряга Марко когато няма вятър и какво става??!!......................... На мен 200 лева ми струват само винетки, застраховки, данъци, прегледи на МПС- то!!! И за кво блъскам аз? Защо да не си дам апартамента под наем и да си ида на село??!!!