Здравейте prp,
ще се опитам да Ви отговоря и на двата поста. В настоящият момент аз не завися от никой. Свободен съм. Що се отнася до темата "НАПРАВИ СИ САМ", аз съм описал всичко стъпка по стъпка, до задвижването с електро-магнити, които впоследствие трябва да се замести, било то по механичен, или магнитен начин, а това оставих Вие да решите как.
Аз пуснах няколко жокера, за да Ви помогна, но само толкова.
Аз съм загатнал някои варианти за това изместване, във втората част на темата, който е разбрал - разбрал.
Който се е обадил за съвет съм му помагал.
Избрах тази идея защото е най-простата, при нея няма ротация, екраниране има само форматиране.
Що се отнася до теорията на Родин, аз не съм запознат с нея, но единственото което мога да кажа че в моята концепция за създаване на магнитна турбина може да се използва само формулите на релавистичната механика за четири векторната енергия на импулса, естествено не в такава геометрична прогресия както сте я описали в поста си, но прогресията при магнитната турбина съществува и трябва да се има предвид това.
За втори път се обръщам с молба към администраторите.
Да се върнат в темата изтритите два поста публикувани по-долу.
Те са пряко свързани с темата!
Ако не виждате връзка, ще започна да се съмнявам във вашите анализаторски способности!
Бъдете!
Иван