Нека и нещо позитивно да кажем по темата, не може само лошо,
Един велик китарист от Пинк Флойд му е дотегнало да го вербуват "Белите каски", да участва в тяхната кампания за хим. оръжие на Башар Асад и преди това го канили за кампания срещу "режима" му, против волята и убежденията на музиканта. Е, има и свестни хора на запад, и те са на същия хал подложени, като нас, дори по-лошо. Той категорично отказал и ги разобличил:
https://www.blitz.bg/svyat/osnovatelyat-na-pink-floyd-izrigna-belite-kaski-opitakha-da-me-verbuvat-s-lzhi-za-siriya_news594722.htmlЗнаете ли кое ме кара да се смея, викат тия "режим" - на Асад, на Путин, на Ким, и на всеки, който не им играе по свирката и техните интереси. Примерно режимът в Саудитка Арабия не е "режим". Примерно режимът в Китай на комунистическата партия, не е "режим".
А неолиберализма и тия-невидимите дето сега са подпукали Тръмп, режим ли е, или висша форма на демокрация? - питам щ'от не знам, може някой по-знаещ да ми обясни. Само американски дебил може да повярва в тяхната демокрация.
Според мен Тръмп не е лош човек и той лично иска да се прекрати противопоставянето САЩ-Русия, но как да го направи, като НЕ той управлява страната, просто е официалното лице. Затова и от изстреляни 110 крилати ракети за стотици милиони долари, бе поразен само един селски кенеф, няма и един пострадал, т.е. симулация и привидна борба с геополитическия противник Русия. Руснаците не са прости, разбират ситуацията в която Тръмп се намира, не реагират, знаят, че той е принуден да го направи, защото има "началници" зад гърба си /
същите началници, като на нашия премиер /, които му диктуват - наричат се диктатори или диктатор.
Ей такива ми ти разсъждания по разказ на факти и събития.....
Нали имаме уж свобода на словото - свободното плуралистично изразяване и печата
, ей това моето е най-висшата форма на тази "демократическа" ценност - хааа...хахаха...хахаа....
Поздравявам всички
с един страхотен кавър-инструментал на
Pink Floyd, по-добър от оригинала, на много талантлив китарист:
https://www.youtube.com/watch?v=wrl5fBkvceM&t=293s