И какво толкова му се кефите не този демагог не мога да разбера. Единственото нещо което ме кефи, по скоро ме кара да злорадствам като чета субтитрите е факта, че тоя е ярко доказателство, че политиците описани от омразния ми Алеко са едни и същи по целия свят нищо, че Алеко ги изкарва патент на българския манталитет. Тоя е изключително ловък демагог "за което му свалям шапка, но само за това"
Възползва се от един проблем този с емигрантите и поставя наравно с него нещо което не е проблем, Не е проблем за моята класа, но е огромен проблем за НЕГОВАТА КЛАСА, за политическата класа в цяла Европа. Да на тия в Брюксел никой не им е дал правото да организират Съединени Европейски Щати, нито пък някакво друго подобно окрупняване на Европа. По точно не им е дал правото никой от НЕГОВАТА КЛАСА. Моята класа е дала съгласието си за такива действия обаче, но понеже всички медии са в ръцете на неговата класа този факт се прикрива с какви ли не средства. Обаче питам кой е суверена в тази държава.
кой е принципно а не кой управлява. И понеже ПРИНЦИПНО СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА И НА БЪЛГАРИЯ И НА УНГАРИЯ Суверена е моята класа излиза че тоя "голям политик" птокламира действия които са против волята на суврена.
Мотива му е толкова елементарен, че не знам до къде:
Сега той се бори за един от 200 ли 300 ли вкусни и хрупкави кокали в унгарския парламент. Ако обаче Европа се консолидира и стане една държава ще трябва този унгарски парламент да се закрие и той да се бори за едно от три четири кокалчета унгарска квота в европейския парламент. Мъкаааа мъкааа ама за неговата каста. За мен аз виждам само предимства като например блтгарската винетка да е валидна от Капитан Андреево до Гибралтар. Не ми се изреждат, още много са такива факти. най демагогското е, че колкото е по обединена европа толкова по лесно ще се справи със мигрантската паплач. Та в това отношение се сещам за определението за наглост:
Да бутнеш баба си по стълбите и да я питаш защо тича. Това вече не държи палмата на първенството след тази реч.