Мислех си, че сайтът е предимно с техническа насоченост, но по-скоро тук мога да се науча как да бъркам "черна магия" и "бяла магия за любов". Едната е обратно на часовниковата стрелка, другата по нея. Ако имам повреден домашен уред в каква посока да го въртя за да се оправи от етера? Нямам нищо против вярванията на хората, всеки може да вярва в каквото си поиска, но за сега енергия се получава от горене, пад на вода вследствие на гравитацията, ядрен разпад (щеше да е хубаво да може и с ядрен синтез, но за сега не ми е известно някой да го е постигнал), слънце и вятър. Никое от тези неща не работи с вяра или молитви (за слънцето и вятъра не съм сигурен). Наречете ме прост и неук, но за мен нещата работят, когато може да се измери някой техен параметър и измерването може да бъде повторено от друг човек, с друг уред. Ако не е така, мога да ви кажа, че съм открил генератор на СЕ, но никой не може да го види или премери параметри, с изключение на моя милост и един приятел (за да има свидетел де). Даже с него отскокнахме до Марс, защото в момента е близо до Земята да тестваме генератора на СЕ. Оспамих темата, за което се извинявам, но мисълта ми е, че теории които не лежат на нещо вече известно на науката, а са просто изсмукани от пръстите са чиста ала-балистика.