krasias,
Благодаря за описанието, съгласен съм че термините "екологично" и "органично" се използва за печалбарство. Един колега ми разказа за случай с ягоди от Калифорния, които тръгнали от източника си, и след малко път били върнати, понеже не била сложена правилната реколта. След пристигне обратно в товарителницата им се налепят етикети "органични" и вече продукцията е от правилната "органична" реколта. За този, да ме извинят кокошките, кокошкаря който си продава продукцията за която споменавате, да му се връща.
Както има една приказа, "Може да лъжеш малко хора много време или много хора малко време, но не може да лъжеш много хора много време", така, че ранно или късно живота си го върша, лошото за такива тарикати, е когато дойде деня за плащане защото рано или късно той идва.
Оценявам това, че имате практически опит в земеделието, и това е важно, аз го нямам. Всъщност затова и споделих тази информация, че евентуално колеги които са заинтересувани и имат богат опит (безкрайно по-богат от моя) да видят и преценят това за което се говори и евентуално споделят, на база на така изложената информация, тяхното виждане.