Жужи, Жужи,
Тия неща, де ми пробутваш - ако и да не ги знам на секундата, в рамките на ден ще ги науча.
Няма да ти оборвам брътвежите - еУропската уния ползва 4 пъти по-скъп газ (същият де) от този на янките.
А що ползваме 4 пъти по-скъп газ? Ами щото некви зелени по свирката на всички знаем кой пищят като се чуе да дупчим Добруджа.
А що нямаме газопровод до Близкия изток или Северна Африка? Сигурно пак САЩ са виновни... така яростно тушираха всеки опит да се построи връзка дотам през последния половин век - само и само за да може Европа да купува само и единствено от ватенките...
Нищо де, Сирия вече не трябва да се заобикаля... мисля че е време да се инвестира в един газопровод до чалмите.
- Това, което уби баща ти, COVID-19, то по поръчка на САЩ ли бе направено...
- ... или на някакъв Ухан-ски пазар 2 вируса, единият от панголин, другият от прилеп, рипнали и решили да се секс-ят. После па чедата рипнали и у устите на лакомите китайци, де ручат сурово месо.
- Или па имаш версия друга.
Да, Витко, по поръчка на САЩ. И САЩ бяха едни от най-потърпевшите от тая пандемия. Изключително далновидно решение. Китай пък изощо не усети пандемията - Мечо Пух що да не си пусне вируса в собствената държава, все едно няма никакъв начин да я пусне нейде в Южна Африка или в Европа... дори в Русия. Държава която разчита само и иединсвено на износа на боклучки ще вкара всичките си клиенти в локдаун за да спечели... какво? Или САЩ ще си заразят работилницата в която й се правят 80% от компонентите които излизат с американско лого на пазара?
Тъп, тъп та чак дрънка... ма това се случва като си правиш мозъчни клизми всеки ден с ватнишката помия.
Гонка на сверхзвуке. Зачем Россия, Китай и США возобновили проекты гиперсамолётов
Мультики, мультики отново. А америкнския модел вече лети:
https://www.youtube.com/v/-qisIViAHwIОт тия видеа дет ти ги обичаш - по 2 часа ...

П.С. Още чакам полета на ядрения буксир...