Автор Тема: Технологични новости  (Прочетена 1485567 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 307
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
Re: Технологични новости
« Отговор #1995 -: Вчера в 08:44:24 am »
На пловдивския "историк" с даскало за зидаро-мазач и софийския гъзар, който вече не парадира с градски начин на живот, не им хареса изглежда немския учебник по история на Европа?
На тия двамата най им харесват учебите на дядо им Сорос с лице на костенурка и ръце на варан.  :)

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 683
« Отговор #1996 -: Вчера в 09:16:41 am »
Едмчо, за сетен път потвърждавам,не отварям твоите тиктоци! Веднъж вече се издъни. Когато ми постна, как италиански неофашисти развявали знамето на Русия и ревяли на Путин, пусни ни оная бомбичка, да мрем всички. Докато ти ревеше в това време за маникюра на баба ти, не си беше направил труда да проучиш какво постваш! От тогава ми е ясно какво мога да прочета от теб! И вече не си правя труда! Излишна загуба на време.

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 307
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
« Отговор #1997 -: Вчера в 01:56:27 pm »
Много си проС.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 493
« Отговор #1998 -: Вчера в 09:23:42 pm »
https://www.saratov.kp.ru/online/news/6558076/
Цитат
В двух крупных городах России — Москве и Саратове — наблюдается острая нехватка высокооктанового топлива марки АИ-95. Ситуация привела к тому, что на ряде автозаправочных станций этот вид топлива полностью отсутствует.
...
Многие водители переходят на использование бензина марки АИ-92, что может негативно сказаться на работе двигателей их автомобилей.

Причины кризиса поставок, по мнению экспертов, связаны с сезонным повышением спроса на топливо.
Седя и си мисля... камионите или комбайните ползват бензин 95, че почна да не стига...

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 337
  • Vae victis !
« Отговор #1999 -: Вчера в 09:44:31 pm »
Мен ме устройва тройна цена на бензина.

- Тук дискутираните цървули ще се охълцат.
- Дядките, де пъплят по пътя ще слезат, най-после да се погрижат за кръвоносната си система, да не хлопне без време.
- Тия, де са си купили танкове, вместо коли - ще трябва да ги спират.
- По 2-3 коли на семейство с кредити ще им доде зор.
- Ти за бензина в Русия нямай грижи - ще свърши войната, ще се къпят в евтин бензин.
- Учи си новите партитури... Франция е на път да фалира, ще повлече Германия и еврото.