Някакви връзки към източниците които ползваш, или те е срам да ги публикуваш? 
Белия,

какви източници, какво да ти доказвам на тебе, разбрал съм, че няма смисъл.
Тези неща ги пише по новините, ама ти като четеш измислени и ти се струват реалните невероятни.
Долу гледай клипа - двама американски експерти си говорят и ще разбереш някои неща.
Актуални технологични новости:1. Евективността на системите Пейтриот в Украйна е спаднала на 6%

- ай стига ве....

Това го казва украински генерал, не руски, не аз, аз само ретранслирам.

2. Путин заяви: скоро ще представим нова система оръжие, неизвестна досега. Вероятно става въпрос за ракетата "Буревестник" при изпитанията на която имаше нещастни случаи с изтичане на радиация и гибелта на гравния конструктор. Това е ракета с ядрен двигател, която може да лети с месеци около земята, преди да се отправи към целта. Тя е способна да ангажира цялото ПВО на земята, да се изпразни кът чекия на пясък.

И после да удари.

3. Докато Илон Мъск с неговите бустъри секънд хенд е застинал в технологии от миналото, Русия е развила йонния двигател. Всичко това ще и даде огромно предимство в космоса. САЩ имат да ги гонят и в хиперзвука, и ядрените двигатели и йонните. Ща ги догонят след 10-15 г., когато руснаците вече ще са на антигравитация.
Всички виждате как се развива Русия, само едно метро вземете и го сравнете с кое да е метро в САЩ, все едно да сравняваме луксозен хотел с градски кенеф.
Либералчета,нещо омълчани ми се виждате. Имаше времена по
10-тина калмука 
наведнъж ми скачахте, като си мислехте, че и сам войнът не е войн. Точно с мен ударихте на камък.

Все по-зле ще стават времената за вас, все по-зле и по-гладни най-вече.
https://www.youtube.com/v/2Y8fmA50wzI