По каква тъпа логика реши, че AURUS-a не може да изпълнява капризи?!
Един, само един пример ми дай, когато СССР или Русия са правили нещо луксозно за масите. Или изобщо нещо луксозно, което да е излезнало извън тяхната територия. Аз се сещам само за яйцата на Фаберже, ма това е било при руските императори... и за императорите.
Аз и хората с мноооо пари виждаме - лек танк, маскиран като луксозна кола.
На Путин AURUS-a, ако го атакуваш с РПГ - нямаш никакъв шанс.
Естествено ще ти го продадат без путинската електроника, но, ако малко разбираш от тая кола -
то е то, лек танк, маскиран като луксозна кола.
Да, колкото и да се мъчат да направят нещо за масите, на края на конвейра все се получава или танк, или калашник... типично за руснаците.
И а на бас, че в света няма нито един брониран автомобил, който да издържи на директно попадение с РПГ. За да се противопоставиш на РПГ ти трябва активна защита от типа на "Щора" или динамична защита във вид на експлозиви по повърхността на превозното средство. Това просто няма как да го сложиш на автомобил и той все още да прилича на автомобил.
Без такава защита РПГ с лекота пробива над 50 см стомана или бетон, тоест няма нищо дето да се движи, което да може да му се противопостави.
И не знам дали си забелязал, но търенето на бронирани автомобили доста падна. Преди 20-25 години в София беше пълно с бронирани мерцедеси на всякакви мутри, в момента ако видя и един на година, пак е много. Просто модата на разстрели по кръстовищата отмина безвъзвратно. Има много по-елегантни и почти законни начини да извадиш някой от играта, дори и един Доналд Тръмп. Само в Русия все още работя по старому - я ще взривят някой, я ще го отровят... Вече не е мдно да си богат и да си обграден с горили и да се возиш в танк. Сега е модерно да покажеш че си толкова богат, че дори няма от какво да се страхуваш - успял си да си купиш дори и спокойствието и безопасността си. Или че си богат, и въпреки това не се страхуваш, защото не си направил нищо от което да се страхуваш. Завирането в бронирани консерви остава за хора като Бойко Борисов, Пеевски, Слави Трифонов, Путин, Ким Чен Ун... хора които знаят че имат врагове, хора които има от какво да се страхуват.