Притчата на един либерал в технически форумТолкова години пише той във форума...
Акъли дава, прави се на компетентен...
Но нищо не е показал, нищо не е измислил, няма нито една негова авторска тема или разработка. Няма покритие между претенциите му и презентациите с реалните му възможности.
Той е комплексар.
Той все ще намери повод да оправдае мързела си и неуспехите в живота, затова че няма образование, как нямало смисъл, колко по-умен бил той, щото в Интернет имало всичко и той знае много повече от ония с дипломите - по-глупавите от него, дето са си губили времето да се образоват, дето са имали по-големи амбиции да постигнат нещо в живота, да се развиват - защото това е същността на земния живот.
В същото време, нищо че плюе "глупаците" дето ходили да учат, той търси лекар за себе си с диплома, не го търси някой самоук от Интернет.
Какъв акъл дава на децата си? Сигурно им ръси простотиите си - не учи, като баща си, няма смисъл, в Интернет ще научиш всичко без да си губиш времето да ходиш на лекции и да държиш изпити. Нормалните хора се стремят да дадат на децата си образование, а той нормален ли е, той какъв акъл може да даде?
И понеже се има за капацитет, щото бая постове е начаткъл във форума, години той ги трупа, постоянно изявява претенции към другите, той е вечно недоволен. Постоянно плюе руските стоки, какви недодялани били, колко смешни, за нищо не ставали, приличали на танк -
точно тоя, дето нищо не е направил, дето нищо не му е измислила главата или пък дори да е направил нещо е битер колхоз, грозно ама грозно толкова, че не знам как той си го харесва, а как да го харесат останалите? Но той не вижда грозотията си, вижда я само в руските стоки.
Защо той е такъв?
Защото е много прост.
Само прост човек е винаги така критичен към другите, но не и към себе си. Промили му простия мозък соросляшките фондации, надъхали го с русофобия, постоянно му втълпяват колко калпави са руските стоки. Те са възпитали в него либерала - глупака който вярва в измамната американска демокрация, която всъщност е колониална диктатура.
Имигрирал преди години от село в София, той вика аз съм софиянец, останалите сте глупаците. Аз живея градски начин на живот, на върха на лайното съм, карам западна кола /
стара, грозна раздрънкана таратайка, горяща масло повече от бензин/, добре че дойде тая колониална демокрация, да си купя прогнила кола, да не е Жигула и това е основно определящото за качеството на живот - стария Мрецедес или БМВ.
За всички негови несгоди са виновни комунистите, руснаците и Путин. Те са му виновни, че мозъка му не е измислил нищо, че го е мързяло да учи и че си е избрал сам да чука камъни или да кара ТИР. Няма грам предприемчивост, а претендира да е капиталист, макар и да работи на мизерна заплата.
Ако някой му опонира, то го обявява за комунист, КГБ-ист или милиционер от народната милиция, който не кой да е, а именно руските комунисти са внедрили във форума да срива така да се каже изобретателските му претенции на нищоправенето му. Той се възприема за българския Илон Мъск. Милиционера от форума му пречи да се изяви с неговото ноу-хау.