juliang,
не се ли чувстваш неудобно, да си на всяко гърне мерудия и да човъркаш постоянно лайняни клечки?
Като тези какво точно пия, какво точно карам и къде точно живея ли? Да, съгласен съм - това си е лайняна работа. Ма щом ти харесва - продъллжавай, ме не ми пука особено.
Не е нормално да имаш толкова много постове за толкова кратко време /ти си фаворита/ и то само на тема дразнене. Освен дразнене и горелки аз от теб не съм чул нищо друго.
Извинявам се - след малко почвам да пиша за плоската земя, как се въртят бордюри, как се добива енергия от магнити с намотана около тях ръждива тел и подобни. Мога и да включа режим "ксерокс" и да публикувам тук всичко, дет срещна, нищо че го има в учебниците от 6-ти клас...
Аз съм тоя, който ще прекъсне порочната ти практика, ще те излекувам.
Тури си още една звездичка на пагона по тоя случай. Може и медал да закачиш на ревера.
Да ни беше представил някаква твоя разработка, нещо авторско, а ти се изживяваш постоянно, като някакъв критик на всеки и на всичко.
Лично на теб в продължение на дни ти обяснявах кат работи един елемнтарен (за мен) ПИД контролер. С каквото мога - помагам. Мога много, зная много, просто никой не иска да ме пита или не иска да се вслуша в това това което отговарям, щото не му пасва на грешната теория от която тръгва.
Ако седна да ви занимавам с програмиране на индустриални микороконтролери, автоматизация, с някакво програмиране изобщо - ще ви е интересно ли? Проектиране на жилищни и индустриални сгради, газоснабдяване, ВиК, конструктивни изчисления на сгради? Автомбилни двигатели, конструкция на автомобила, автомобилна електроника? Няма братче - тук много по-интересно е че ще ядем бубулечки след 5 години, или че магаданските учЕни са построили външна тоалетна...
Да ни беше представил някаква твоя разработка, нещо авторско, а ти се изживяваш постоянно, като някакъв критик на всеки и на всичко.
И да пусна 100 неща които и в момента работят по заводи из България и за които лично съм написал софтуера който управлява процесите и съм сглобил хардуера в таблата - колко от вас ще разберат нещо? Колко ще го оценят? Ако седна а ти обяснявам каква е разликата да транспортираш метан и да транспортираш пропан-бутан по една тръба и какви са разликите и какво трябва да се вземе пред вид - на колко от вас ще е полезно и интересно? Колко дни съм загубил и какво съм писал като код за да накарам една газодувка да доставя газ на 180 метра до горелката, като осигури постоянно налягане пред нея въпреки инертността на системата - какво съм правил по хардуера и софуера така, че газодувката да предвижда какво ще се случи и да преодолява инертността на тежкия газ - някой ще го оцени ли?
Ако ви пусна снимки на десетки сгради, проектирани и с мое участие покрай които вероятно доста от вас преминават - това ще ми направи ли пишката по-голяма във вашите очи? И дали ми дреме изобщо?
Ма верно се занимавам с някакви глупости - две години с колеги и партньори борим някаква мижава система, дет топли някакъв си Пловдив... некви си 100-тина мегавата... къде ще се меря с един ЕлПунто примерно (сори, колега, нищо лично към теб, справяш се добре)
... и да говориш за абсолютни простотии съчетано с ежедневна употреба на алкохол у дома.
Смееш се на Путин, а аз ти се чудя как може ежедневно да пиеш алкохол?
Как не си можел да разбереш ония, дето ходили да карат ски, що го правили? - голям задръстеняк си всеки случай, голям...
Мерси, мамче, че се грижиш за физическото и психическото ми благополучие... надявам се че не ти тежи много да ме мислиш ежедневно. И да те успокоя - БМВ-то върви, и то е добре, не го мисли.