Новите западни марки автомобили са пълни боклуци. Който си е купил такава кола, бере големи ядове, плаща луди пари за ремонти. Сервизите са пълни САМО с нови коли. Говорих с един голям майстор от моя регион - той каза, че всички нови коли са пълна трагедия. Каза, ако си взимаш кола, преди 2002 г.
Разправя за някакво ново мощно Ауди, полуоската му била направена със ситни шлици -
умишлено /
за да се изцедят копейките от балъка /, като си дадял малко по остра газ и те се изронвали. Да им е честито на гъзарите с новите боклуци
. Бачкай, бачкай, губи си времето, износвай си хрущялите на ставите, троши си нервите и накрая си купи едно такова Ауди със шлици
, за да можеш да не спиш от яд и да си харчиш спестяванията по ремонти и поправки - до следващия път
Га си дал по-рязка газ.
Аз с моята Жигула
НИКОГИШ не съм ходил на сервиз
,
невър не съм давал пари за части - имам 3 касетки резервни части у гаража, но тя не се разваля - куча марка.
Руската Лада по нищо няма да отстъпва по качество и здравина на европейските боклуци.
Лада значи дуракоустойчива.
Като си представя колко пропиляно време, сили и средства дават суетниците-мишоци за западни коли, направо ми става подигравателно.