Анкета

Подписахте ли петицията за отхвърлянето на ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ

ДА
19 (86.4%)
НЕ
3 (13.6%)
Не, изчаквам да си изясня още подробности
0 (0%)

Общ брой гласове: 21

Автор Тема: Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция  (Прочетена 127060 пъти)

Неактивен prp

• Активен
  • **
  • Публикации: 208
    • Free Gary McKinnon
Re: Помогни България да отхвърли Истанбулската конвенция
« Отговор #135 -: Февруари 09, 2018, 12:43:31 pm »
За съжаление дори Турция е по напред от нас в това да дадеш свобода на някой. За мен това е най-важното поне всеки да се чувства свободен такъв какъвто е и да не е мразен за това. Какво лошо има в това да бъдеш оценен за това какъв си по душа и не заклеймен с етикет сакат, грозен, обратен... Защо трябва като овцете черната овца да е изритана и изолирана просто защото е по-различна? От комунизма ли е наследено, че всички трябва да са еднакви безлични същества но нормални и послушни най-важното. Бъди като другите или народен съд за теб. Не го очаквах във форума за търсене на свобода изразена в свободна енергия да са толкова малодушни...

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 005
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #136 -: Февруари 09, 2018, 01:13:38 pm »
За съжаление дори Турция е по напред от нас в това да дадеш свобода на някой. За мен това е най-важното поне всеки да се чувства свободен такъв какъвто е и да не е мразен за това. Какво лошо има в това да бъдеш оценен за това какъв си по душа и не заклеймен с етикет сакат, грозен, обратен... Защо трябва като овцете черната овца да е изритана и изолирана просто защото е по-различна? От комунизма ли е наследено, че всички трябва да са еднакви безлични същества но нормални и послушни най-важното. Бъди като другите или народен съд за теб. Не го очаквах във форума за търсене на свобода изразена в свободна енергия да са толкова малодушни...
Я питай Господ, защо е изпепелил Содом и Гомор?

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 024
« Отговор #137 -: Февруари 09, 2018, 01:21:32 pm »
Я питай Господ, защо е изпепелил Содом и Гомор?
А ако Содом и Гомор са точно толкова истински колкото ходенето на Исус по водата или разцепването на морето от ... забравих там от кой беше...
До момента няма яснота къде точно са били тези градове и дали това което ги е постигнало не е изригване на вулкан или падане на метеорит...

Неактивен dymelsoft

• Administrator
  • Стабилен
  • Публикации: 629
  • специалист, не носи на пиене
« Отговор #138 -: Февруари 09, 2018, 01:22:01 pm »
prp, аз пък не очаквах, да има толкова много хора като теб, които явно са жертва на глобалната стерилизация на съзнанието.
Точно такива конвенции за защита на нечии права, са в основата на разделянето на едно общество. И явно точно ти не си наясно с понятието "комунизъм" и "равенство". За твое сведение подобни конвенции са си чист комунизъм, водещ до пълно обезличаване на човека. Явно това е бъдещето на хомо сапиенс. Уви, както казва Ален Делон, "ще си отида от този свят, без да ми е мъчно за него."

П.П. Турция е страната в която към момента въпросната конвенция не се спазва под каквато и да било форма, факт.

Неактивен edin

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 283
  • Гениалното, винаги е просто
« Отговор #139 -: Февруари 09, 2018, 01:39:31 pm »
Само за протокола. Земята е единственото място, където все още няма масов комунизъм. Това обаче ще дойде, колкото и откачено да звучи. Комунизмът е задължителен елемент, при едно кошерно съзнание! Проумейте го. Светът е тласкан, точно в тази посока на "равенство". Разбира се, това равенство, ще е насилствено наложено. Като дойдат онези, ще сменят системата, но тя пак ще бъде система за контрол и още по-лошото е, че индивидуалността, ще бъде престъпление. Както ни го набиха в колективното "Един за всички, всички за един".

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #140 -: Февруари 09, 2018, 01:41:14 pm »
А ако Содом и Гомор са точно толкова истински колкото ходенето на Исус по водата или разцепването на морето от ... забравих там от кой беше...
До момента няма яснота къде точно са били тези градове и дали това което ги е постигнало не е изригване на вулкан или падане на метеорит...

Ами прочети книгите на изследователя професор Мулдашев и ще разбереш къде се били, ако това е проблема в случая. Изследван е и радиационния фон и точно по тия места той се различава десетократно от околните местности. Счита се, че е употребено ядрено оръжие - тогава! Ако се разтърси човек със сигурност ще открие доказателства за историческото съществуване на тези градове, та са такива, каквито са и за историческото съществуване на Христос. Друг е въпроса, доколко обстоятелствата са точни и недоукрасени.

Тя библейската история се повтаря и потретва във ведите, така че е твърде вероятно и оттам да е преписвано. Дори и да не е истина, то е описан един принцип, дава се разяснение кое е добро и кое не, кое е по законите на природата и кое не. Педерастията няма да доведе до нищо добро. Мазния педал не е болен човек, той е отвратителен човек, такъв на който единствената цел в живота му е кой да го наебе и всичко се върти около това.

Болните педали или хермафродитите, са наистина болни хора, така са се родили. Те не могат да се определят, докато не навършат определена възраст. Но аз не мисля, че нашето общество ненавижда такива хора и не се грижи за тях, примери мога да дам много със смяна на пола - но мъж или жена, а не джендър флуид.

Моето отношение към педалите или джендърите е крайно негативно, същото, каквото е било на Господ при изпепеляването на Содом и Гомор и ще се радвам колегите от форума, които са толерасти, да го знаят. Затова и го изразявам я, не за друго... :D

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
« Отговор #141 -: Февруари 09, 2018, 01:53:32 pm »
Бъди като другите или народен съд за теб.

Добре казано, но...
Как не разбираш, че точно това е мотото на всички "транс...нещо си"? По-точно - "Бъдете като нас, иначе ще се окажете извън закона!"
 Досега не си ли разбрал, че никой от нас, по никакъв начин не е хукнал да прави "трансовете" нормални?
По никакъв начин и никой не им е ограничавал правата (или да ги е дискриминирал).

Ние (които сме против конвенцията) само държим да не ни принуждават да разсъждаваме като "трансове", да се държим като тях и да ги приемем за модел и норма, толкова ли е сложно подобно прозрение?!
И всичко това - да ни се налага чрез закони? ? ?

prp, това ли е правилното, според теб?

Само за протокола. Земята е единственото място, където все още няма масов комунизъм. Това обаче ще дойде, колкото и откачено да звучи. Комунизмът е задължителен елемент, при едно кошерно съзнание! Проумейте го. Светът е тласкан, точно в тази посока на "равенство". Разбира се, това равенство, ще е насилствено наложено. Като дойдат онези, ще сменят системата, но тя пак ще бъде система за контрол и още по-лошото е, че индивидуалността, ще бъде престъпление. Както ни го набиха в колективното "Един за всички, всички за един".

Всъщност...идеалният комунизъм и абсолютният монархизъм не се различават в същността си ПО НИЩО, освен по формулировките, с които са облечени!
И в двата случая има култ към личността - вождът, кралят или царицата (майка или не). И в двата случая (при крайно успешно реализиране), индивидът е готов да се принесе в жертва "ако е нужно", че и семейството си в името на водача! Забележете - без да мисли дали е правилно или не!
Когато руснаците са правели саможертва през Втората Световна, емблематичната фраза "За Сталин, за родину!"
е достатъчно показателна (кой е на първо място и с кое се отъждествява "родината")!

« Последна редакция: Февруари 09, 2018, 02:08:51 pm от atos »

Неактивен prp

• Активен
  • **
  • Публикации: 208
    • Free Gary McKinnon
« Отговор #142 -: Февруари 09, 2018, 04:00:43 pm »

Ние (които сме против конвенцията) само държим да не ни принуждават да разсъждаваме като "трансове", да се държим като тях и да ги приемем за модел и норма, толкова ли е сложно подобно прозрение?!
И всичко това - да ни се налага чрез закони? ? ?

Е това не го разбирам. Кой те принуждава да разсъждаваш като"транс". На някаква фобия ми прилича по скоро. Защо трябва да ги приемаш като модел и норма? Ти си бъди ти те щом искат да са си транс да са си транс щом им харесва и се чувстват по-добре така защо да им отнемаме тази свобода? Не мисля, че някога ще станат болшинство а и да станат това си е техен избор на мен не ми пречи аз съм си хетеро и не ми пречи по никакъв начин стига да уважават моята свобода както аз тяхната. Въпроса е че никой не трябва да се страхува и крие кой е да води двоен живот само за да не бъде отритнат и заклеймен като изрод а защо да е изрод щом това е той?

Неактивен edin

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 283
  • Гениалното, винаги е просто
« Отговор #143 -: Февруари 09, 2018, 04:49:51 pm »
Пърррр, пъъъъррррррр, пър, пър, пърррр.
Да им е@ем и свободата. Не за туй става дума. Става дума за това http://www.budnaera.com/201801f/180100332.html
 Кво да коментирам, то изобщо има ли нужда. А само да попитам, тези уроди, дали ще ходят с табела на тиквата, за да знам, как да им викам, да не би да ме дадат под съд, че съм ги дискриминирал?

Неактивен dymelsoft

• Administrator
  • Стабилен
  • Публикации: 629
  • специалист, не носи на пиене
« Отговор #144 -: Февруари 09, 2018, 05:24:57 pm »
"Директорката на училището смята обстоятелството, че Сътклиф е християнин, за несъвместимо с работата му като учител в училище, където се прилагат принципите на равните права за всички полове (в Англия те са повече от три)."
....
Представители на англиканската църква като Джейн Озейн (Jane Ozanne) твърдят, че този учител е „болен“ и предлагат дабъде изпратен на принудително лечение (това съобщава в изданието си от 14 ноември 2017 г. изданието Oxford Mail).

Прав си edin, няма как да коментираш това.  ??? ???

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 552
« Отговор #145 -: Февруари 09, 2018, 05:37:37 pm »
От вчера чух че ГЕРБерите дали конвенцията на конституционния съд, да се произнесе, дали нещо не противоречала на коституцията! На тия им бях електорат от както се появиха! Най после ме загубиха!
Като ходят по Европа, пари ли им дадоха да ни "подобрят" стандарта, резбите ли им смениха, ама са големи мераклии да ни натрапят тази "ценност"!
Внимавайте, така успокояват топката и после.....!

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 552
« Отговор #146 -: Февруари 09, 2018, 05:41:47 pm »
При това забележете, Англия не е ратифицирала!
https://www.coe.int/en/web/conventions/full-list/-/conventions/treaty/210/signatures?p_auth=YG5WZCnB
това е линка към подписали, ратифицирали, записа в сила
Мамка му емигрирам в Русия!

Неактивен Ksurnev

• Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 541
  • Ужасно саркастичен
« Отговор #147 -: Февруари 09, 2018, 06:07:25 pm »
Мяза, че КОНЯ е вече по наклона. Остава да иде в РЯКАТА!!

СЕ от Смолян - Коцето.
« Последна редакция: Февруари 09, 2018, 06:40:53 pm от dymelsoft »

Robinzon

• Гост
« Отговор #148 -: Февруари 09, 2018, 07:55:03 pm »
   Под благовидния предлог да се доведе младото поколение до идеята за интернационализъм и космополитизъм, се размиват моралните граници и ценностите и се подготвя почвата за безпрепятствено установяване на Нов Световен Ред.

С призиви за глобализация и отваряне на обществата се цели заличаване на националното чувство и на културните традиции на отделните страни.
Този процес започва от образованието, което трябва да формира безродна и послушна интелигенция. Терминът "интернационализъм" се популяризира, за да се прикрие съединената финансова, политическа и икономическа световна сила, стремяща се към установяването на тотално световно господство.

"През следващия век нациите, такива каквито ги познаваме сега, няма да съществуват; всички държави ще бъдат под единствено глобално управление..." - Строуб Талбот, зам. - държавен секретар при Бил Клинтън, в статията, озаглавена "Раждането на глобалната нация" в ,,Тайм" от 20 юли, 1992г.

Проф. Арнолд Тойнби в реч пред Института за изучаване на международните работи в Копенхаген заявява: "Понастоящем ние дискретно работим с всички сили, за да изтръгнем от различните държави по света тази мистериозна сила, наричана суверенитет..."

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #149 -: Февруари 09, 2018, 08:54:51 pm »
Верни неща казва колегата Robinzon, това е точно така.
Всъщност това е била мечтата на всяка западна империя, да обхваща целия свят и всички да са роби. Това ли е свободата, за която скачаха по площадите нашите демократи - синовете на бившите комунистически функционери? Те, те сага викат вие сте комунисти, като някаква обида - крадеца вика дръжте крадеца, а всъщност точно те предават народа си - ще го правят джендърски, ще гъмжи от педераси. Т.н. "началници", както ги нарича премиера управляват света по два начина: думата демокрация присъства във всяко изречение от политическата риторика, т.к. думата "етер" във форума "Мазето.нет"  ;) и много, ама много се тръби за борба с корупцията, но това официално, а иначе, реално: 1. управление чрез подкупи на висшите политически кръгове в една страна, от всички партии без изключение, ако това не стане, ако някой се заинати, както стана у нас през 1997 г. с Жан Виденов, който не искаше да играе по свирката на САЩ, като беше забравил кой е новия господар, тогава се включва опция 2. управление чрез пряка военна сила или друга сила, чрез провокация - примери бол: Югославия, Либия, Сирия, Украйна и т.н.

Трябва да е много глупав човек, за да не забележи, че реално няма никаква демокрация или свобода. На Бойко и правителство му е наредено да ратифицира Истанбулската конвенция. На кой от запада му пука какво иска народа на България? Кой е тоя глупак, който си мисли, че е свободен, коя е тая мека китка? - няма по-глям роб от този, който си мисли, че е свободен.

Съвременното робство не се изразява в оковаване във вериги. Днешният роб може свободно да пътува из целия див запад. Ако този роб е предприемчив и реши да прави самостятелен бизнас, той взима кредит. В същия този момент той вече има съдружник - банката, който се явява мажоритарен собственик на бизнеса му, защото лихвите винаги са по-големи от печалбите - то е изчислено. И след време, когато отиде "коня у ряката" с бизнеса, банката от съдружник се превръща в робовладелец - тя продава цялото имущество на роба и цялото негово семейство, до девето коляно. Ако робът не е предприемчив, а посредствен, то той е изправен пред дилемата, дали да работи в България за 500 лв. с които ще умре от глад, а жена му ще го напусне и ще стане любовница на някой мазен и прост грък, или да отиде да бере ягоди в Англия за жълти стинки, да спи в кола или каравана, да живее, като попово прасе и с мижавите пари, да си купи един стар таралясник и да се самозълъгва колко е успял в живота, щот неговия сесълянин кара още стара лада. През това време децата му пораснали без него, той не ги познава, не ги е възпитавал и те къде да отидат, какво да сатне от тях - тя крушата не падала по-далече от дървото.

Това горе е днешната "свобода" на неосъзнатите нещастници. А яжте демокрация, западни коли и цветни телевизори...и продължавайте да скачате по площадите :D