Също така температурата на водата спада при студено изпаряване такова нещо се получава и при кавитация, студеното изпаряване де. Оттук насетне нещата могат да намерят доста по просто и логично обяснение. Относително просто разбира се защото нещата със водата така или иначе въобще не са прости за обяснение. Мисля, че тепърва имаме да откриваме много нйни "странни" свойства. Вече официално признават, че както желязото може да съществува във три различни състояния едновременно така и водата може. При това освен, че това са няколко вида лед с различни свойства това са и поне два различни вида вода съществуващи принципно при различни температурни интервали обаче припокриващи се в известен диапазон което означава, че е възможно да смесим в една чаша две различни форми на вода. Как точно се смеват и какво обрауват тепърва ще разбираме, За сега това ни Шаубергер, ни кадуцеус, ни Тюрен го знаят. Всичко което се знае до тук са някакви емпирично изведени факти или частични просветления на отделни хора възвеличани сетне. Точно това че просветлнито е частично дава възможност на другата страна да отрича всичко дори и доказани факти. Като дете мен са ме лекували десетки пъти със вода и изгасени в ня въглени. Много хора твърдят, че това са бабини деветини, но ми е минавало. Дали от графена който се получава дали от различнит видове вода, това тепърва ще научаваме. Мисълта ми беше, че всеки който твърди, че е наясно с материята или, че познава човек който е наясно е в дълбока заблуда. Иначе всеки експеримнт по въпроса е от полза, но със много предпазливо тълкуване.
Успех на експериментаторите.