atos, много лошо, много лошо от твоя страна!
Гониш хора, които казват истини, а толерираш такива, които лъжат. А основанията ти са направо смешни. XADO се бил регистрирал през 2016 г., а имал 1-2 поста, чак сега през 2018 г. Това нито го интересувало от към познавателно естество,
нито задавал въпроси, а директно го изстрелва в позицията на критикуващ ментор, без да се обоснове за поведението и отношението си към уважавани форумни членове. Ами ти си му копирал въпроса, който е доста неудобен за ония, които се регистрираха преди 1-2 дни. И какво значение има кога някой ще се регистрира и дали въобще ще си казва мнението? Какво е това тенденциозно мислене? По коя разпоредба за участие във форума е основанието ти?
За никого не е тайна, че толерираш сектата на оргончиците и за мен ти клониш към нея. То има ли някой трезво мислещ във форума, който не се убеди, че "изворната вода на Шаубергер" е като СЕ на Бедини?
Подобни страсти се бяха разгоряли около Жоро Бединито. И тогава пак същите оргончици ни приказваха как електрончиците нищо не разбирали от Бедини. А какъв е резултата - мълчание и спотайване. Ясна е работата при Бедини, ясна и при Шаубергер.
На Запад и в Китай пасти ядат и никой не е направил нищо от Бедини и Шаубергер, а у нас по-умни, направо правят технологии от 22 век. Ама като се появи един, като мен и им стричва сакъза. И така ще е, то друго яче не може да е.
Ако ще продължаваш в тоя дух, ще те помоля да баннеш и себе си. Не ми изглеждаш от тези, които търсят истината.
За мен оргончиците-търговци са хора, които продават празни надежди на отчаяни хора! Много ми приличат на баячки, екстрасенси, контактьори с извънземни и др. подобни.
Стараех се във всяко изречение да поставям основната подправка "оргон", че тя присъства във всяка тема на форума, да не изменям на тенденцията...
Оргончиците имат електронни микроскопи и го виждат тоя оргон.