Филип, всичко което си описал е твое субективно усещане/виждане, пък и какво от това, че се утаявали отлагания. То това става с всяка вода. Остави я да престои и тя отлага. Тук имаше твои колеги "оргончици"
, които твърдят, че водата се пречиствала и ставало нещо, като трансмутация ли, не знам точния оргонен процес
, но в САЩ някакъв голям научен институт го доказал. С други думи, не сме го виждали, но щом го пише в Интернет, е истина, като повечето неща, там и оргона блика.
Най ми хареса твърдението ти, че тази Шаубергер-вода миела всичко и не било нужно използването на сапун! - ей това вече е новина, която звучи, като истина.
Искаш да кажеш, че тя мие мазнини и киселини /основните отлагания по кожата/? Искаш да кажеш, че ако си правя такава вода за пералнята, дрехите ще излизат чисти? Че кое мие в тая вода, то много интригуващо? Сега да не кажеш, че етера е перилен препарат?
Чудо на чудесата става в тоя форум и аз съм готов да го видя това чудо.
Колеги искам да изясним понятието трол, защото ми се струва, някои го употребяват за щяло и нещяло. Ако всички хора са на едно мнение по даден въпрос, то имаме една страна, защото всички са на една страна и този въпрос не е спорен. Ако обаче има и друга страна, която е на друго мнение, често диаметрално противоположно, то тогава вече имаме две страни и е налице спор. Ако има и друго мнение, различно от първите две, тогава имаме трета страна и т.н.
Ако дадената страна не е съгласна с другата, а то по презумпция е така, то ответната страна трол ли е? По тази логика на всяка страна ответната трябва да се квалифицира, като трол. По този начин до никъде няма да стигнем, когато фокуса на спора прерасне в лични квалификации. Най ми е лесно и аз да отворя торбата с епитети и да ги нахвърлям. Целта в един спор е да се достигне истината, затова се спори. А истината се постига с представяне на доказателства за положителните факти - това са нещата от обективната действителност. Онзи, който твърди, че нещо не съществува, той няма какво да доказва, защото отрицателните факти не могат да бъдат доказани. Доказва оня, който твърди, че нещо съществува. Е, трол ли е онзи, който отрича нещото да съществува, той просто си казва мнението, а те го наричат трол.
Колеги, моля ви, ненужно е да употребявате квалификацията трол. Ако не искате някой трол да ви натроли, прекратете публичните си литургии. Тривиален е вече тоя трол, бъдете по-оригинални, моля!Продължаваме нататък в търсенето на истината:
Колеги оргончици, има ли някой от вас, които е готов да ми изработи Шаубергер устройство, което да ме къпе и пере без сапун? - съвсем сериозен съм
Ако има такъв, а не само да ми приказва празни приказки му предлагам следната сделка:
Сключваме договор за изработка. Аз плащам цената, а получавам насреща устройството на Шаубергер. Уговаряме неустойка - обезщетение за неизпълнение по посочените критерии на устройството в размер на 10 000 лв. Искам да си гарантирам, че няма да бъда излъган. Ако бъда, ще си търся обезщетението. Ще направя публично достояние изпълнението на договора във форума.
Очаквам много оферти. Да видим сега потенциалния клиент трол ли е или не е...
Поздрави на всички оргончици, аз не ги считам за тролове!