Edin, особено интересна е водата H4O32 - който гений го е измислил това, Нобеловата награда му е в кърпа вързана...
Ха, на кой му пука за някакви суетни награди. Хората действат и целия научен свят, няма значение за техните цели. Нещата просто работят и на теория и на практика. Някакви си награди са смехотворни, пред истинските неща. Ако Тюрен не беше прав, аз нямаше да съм жив свидетел на практическите успехи на неговия модел за вълните и устройствата, измислени от него. Нали вече сме го казвали, че истината е в личния опит. Ти защо не опиташ, като мен? Вадиш едни пари и скачаш в огъня. Който рискува печели. Работата е там, че между мен и теб, има голяма разлика и тя е във способността да си ъпдейтваш софтуера. Аз го правя постоянно, обаче ти гледаш само уреди със сложни имена, а всички те са ограничени, защото са създадени по ограничен научен модел. Нали не очакваш, някой да види 32 атома кислород с уред? Ше ги види, кога види трансураниите в мозъка на човека, т.е. никога. Не можеш да видиш вълни със некакъв си "скоп". И друго сме говорили. Всяка технология е само патерица на човека. Става и без технология, ама как да докажеш нещо на некви старчета ( дето дават награди). Нали ще се самоубият, когато разберат, че цял живот са били в заблуда. Та успех със "скопите". Аз с махалото.