ЕДМ това нали го коментирахме вече бе.
Вярно е направиха политиците България на половина ама аз попитах ако помниш:
Колко щеше да да е числеността на България през... Да речем 1980та ако я нямаше оградата на концлагера и стрелящите на месо Граничари. Колко щяха да останат още тогава???
При всички случаи щяха да са повече от сега, защото имаше голяма икономика в България, дори такава характерна за големите държави, тежко машиностроене. Имаше огромни заводи, които бълваха продукция. Грешката им беше, че не разрешаваха частната собственост, това е грешката. Но ограничена, да има сектори изключителен държавен монопол. Не бъркай формата на собственост с демокрацията обаче, да не давам пример с Китай.
Тогава България беше на 37 място по стандарт на живот 1988 г. от 200 държави в света, сега е 89 място. Това е положението, това е статистиката и аз не съм я измислил.
Винаги съм бил за частната собственост. Няма как аз да създам нещо и да го дам на партиен секретар - номенклатурчик и днешен демократ, да опъне парите, а аз да лапам мухите. Но хората бяха други. Много по-добри и сърдечни, нямаше завист и отчуждение. Демокрацията съсипа не само популацията и държавата, тя съсипа отношенията между хората. А яжте сага и си приказвайте с цветни телевизори и западни коли.
Но всичко това му се вижда края. Дълга е темата, не ми се обяснява, а и имайте предвид, че не трябва да се прекрачва чертата на добрия тон!
И оставете тия елементарни доводи за кльонове и прочие. Не гледай маловажното, а най-важното - популацията, живота. България беше 10 мил. Ако това продължи още 10 г. няма да има българи. Но явно българите го заслужаваме.
Скоро всички ще разберете как тия демократи ще ви погребат илюзорните мечти. То се почна, но вие още не можете да се осъзнаете. Лабораторния вирус е нищо пред това което ви чака. Глада иди, иди, после и войната. Тези т.н. демократи сами демонтират своя свят, защото той е един финансов балон, който ще изгърми и ако не стане по плана им, ще загубят всичко.