Колониалната империя обсебила целия земен свят с над 850 военни бази не удря за първи път Китай. Ако се сещате преди 2-3 г. имаше едни големи взривове на завод и голям паркинг с огромни кратери. От космоса им показаха, какво ги чака, да си опичат акъла, да си спират икономиката.
Европейските изменници, уж от същия техен ген им изневериха, ще въртят любов с Китайските жълтури. На ви сега за изневярата, ем вирус, ем преекспониране от всичките медии - все техни или под техен контрол, паниката затвори цялата европейска икономика. Германия ще бъде ударена жестоко и заради Северен поток 2, ще въртят любов и с руските агресивни подчовеци, а?
А плащайте сега всички. Отиваме си ние - собствениците на целия свят, отивате си и вие. Както казват руснаците змията хапе най-много, когато умира.
Само не смеят да ударят руснаците, защото знаят - тия са луди. Пази Боже да заплашиш руснак с бой. Налага ми се по чисто идеологически съображения
да си имам зимане-даване с тях и знам за какво иде реч. Но съм почти убеден, че голяма патаклама ще има. Няма да е само вирус и фалит, без бой работите не се оправят, винаги е било така и винаги така ще бъде.
И да вметна една статистика, не за икономика, а за човешки фактор - популация, всеки да си направи сам извода:
България преди началото на колониалното робство беше близо 10 мил., да речем без 200-300 хил., от които 85-90% български етнос. Сега, след 31 г. колониално ограбване и изсмукване ни всички живителни сокове от населението и крайното му изпростяване и обуначване, чрез средствата за масова колониална дезинформация е само 5 мил., от които само 2,5 - 3 мил. са етнически българи. Представяте ли си каква национална катастрофа ни доведе колониализма, каквото не е имало и през двете световни войни?
Паралел с демонизираните Северна Корея /обичам фактите, какво да се прави
/:
Начи след края на корейската война отцепената Северна Корея с площ колкото България е била само 5 мил. Според същите тези медии, които сега раздухват паниката за куро-навируса, така умирали от глад там корейците, така гладували и толкова нещастни били, в пъти по-нещастни от демократизираните българопитеци, та в момента са 25 мил.!
Представяте ли си какво прави глада? Глада прави така, че нацията се уголемява 5 пъти, а пренасищането, чревоугодничеството, свръх потреблението, свръх демокрацията прави точно обратното. Аз такива изводи правя.