Аз препоръчвам на ракиджиите и пушачите, да не лягат на тая кълка и битово алкохолишка лакардия, казана от д-р Радева
, че ракията е лекарство против вируси, ами да си разчовъркат мозъка и да се самоубедят, че е точно обратното.
На пушача белите дробове са му слабото място, точно това, което търси вируса. Да има там вяло кръвообращение, достатъчно натрупани токсини и слуз, за да си свърши работата необезпокояван. А ракията, та тя се произвежда от бактерии, алкохола това е дрисока и пикочта на бактериите и то от патогенните. Други пък се хранят с нея. Дори в червата на човек се образува алкохол, ако преобладава патогенната микрофлора. Та пиейки ракия и пушейки е много наивно да се мисли, че ти помага, а напротив - ПРЕДРАЗПОЛАГА! Пиейки ракия "големия мъжага с големия тумбак" нито става по-мъжествен, нито по-щастлив, за по-здрав е смешно дори да се спомене
, просто временно избягва от тежката действителност, пренася се в друго измерение и само храни патогените в организма си с алкохола.
Коронавируса всъщност не е просто една епидемия, тя не може да стане пандемия, защото няма такава смъртност, а видно е превърната в оръжие на световната геополитическа сцена - икономическата война между великите сили.
Според мен, навързвайки събитията, реакциите, кристалната ми колба на предсказанията
и вътрешното ми чувство на медиум - много силно развито последно време
, заразата е разпространена от САЩ, от нейните коварни служби.