И не забравяйте, че са Ви сложили в специална килия да дадете СЕ-ту на останалите затворници за облекчение на мъките.
И аз дълги години драпах в това направление, демек да дам СЕ-то на съзатворниците си! И за мой късмет, почти бях стигнал до края.Но понеже съм набожен човек винаги когато взимам важно решение в живота си, отправям питане към дядо Господ. Докато той не ми даде ясен отговор не се отказвам.
И след доста къндарми, явно му писна на стареца от моята настойчивост, и нещеш ли, една нощ ми се появи в съня.
Та вика ми Божият човек - гледам нещо си заформил СЕ дрънкулка.
-Да, боже! - му отговарям, учуден, че ме е удостоил с вниманието си.
Но ми е нужна, твоята благословия Господи, за да дам този дар на хората, да не се мъчат с алчните и ненаситни свой събратя!
А дядо Господ свъси вежди изгледа ме свирепо и рече:-
- слушаи ко, тъпанар със тебе я тъпанар, какво си мислиш че, ще направиш живота на хората по-добър, ли?
Ами да! - изломотих интуитивно аз.
- Нищо такова няма да стане, само ще подхраниш, алчността, жестокостта, ненаситната жажда за власт и пари в тях. Защото видят ли това чудо в теб, жив ще те одерат и даже и роднините няма да те пожалят или ще те вземат за откачалка каквато си!
Докато съзнанието на концлагеристите населяващи тази планета не се промени никакви СЕ-та, няма да видите! И понеже си ми скъп на сърцето, забранявам ти да работиш в това направление и изтривам всичко от твоя ум. Та така направи владетеля на всички светове! Изтри натрупаните в мозъка ми файлове и вече не ме допуска до тях.
Но, понеже съм упорит тъпунгер и продължих да търся препитание за своята наивна душа, ненадейно открих че, лично на мен СЕ въобще не ми трябва. Защо ми е да откривам нещо, което съм самият аз и света в който живея!!!!!!!!
Та на нас като живи същества Господ ни е дал най-големият си дар, да осъзнаваме и да живеем в тази безпределна Вселена. Същата тази Вселена и в частност Планета ежедневно, ежеминутно, ежесекундно ни отрупва с благата си и даровете си!? Какъв по голям СЕ подарък и дар за нас от това, да бъдем живи и да осъзнаваме живата тъкан на нашата Голяма майка, планетата Земя. Такива, ти ми работи, скъпи СЕ търсачи!