Абе пичове, що все ме провокирате!
Май си правите бъзик с дъртият кретен! Или ми правите профилна снимка в писмен вид!?!?
Та да отговоря, и без това затвориха градската градина и няма да има разходка!
Т.е. твоята мечта е да си възможно най-далеч от върха, от концентрацията на тъпотията?
Къде прочете, че това е мечта? Това което се опитвам да кажа с толкова търкане на клавиатура е
природен закон! Не, обществен, не закон на структурата, не е закон на системата в която мишкуваме, а природен!За това използвах такива думи в примера с пирамидата, за да стане по-ясно.Това се опитвам да поясня! Ама, не успях! Сори!
И тъй и тъй си на основата - какво ти дреме колко висока е пирамидата? Ти ще си на нулата независимо колко е височината.
Ако щеш ми вярвай, но Не ми пука къде съм, можеш да ме сложиш където ти отърва, и там ще съм си добре! Винаги ще съм в златната
си среда, тоест около центъра на тежестта!
Това е осъзнаване! А ти ако искаш ме смъкни десет нива под основата, няма проблем, не ми пречиш......
Това разбира се няма да отмени природните закони те ще продължат да действат въпреки вменената ни ценостна система!
Добре, интересно ми е след като ти имаш образно мислене защо това което си мечтаеш досега никога не се случило и няма и да се случи.
Да имам определена култура на образно мислене, но това не означава че говоря за мечта - мечтите не се сбъдват, желанията не се реализират! На 50 години съм, дет се вика с единият крак в гроба а другият се клати, какви мечти!!! Тук и на всякъде във вселената действат природните закони, колкото и да ги отричаме. Опитвам се да обясня един най-прост природен закон! А това че не го разбирате, Ок! Ваш е проблема, не мой! Нямам повече какво да кажа..........
Лека вечер, на всички мечтатели!