Това което казвам не е расизъм, а еволюция.
И то каква еволюция!!!
Тотално и целенасочено унищожаване на природата и на всичко живо в нея градено милиарди години в хармоничен баланс. Последиците от което те първа ще жънем, защото тази пандемия която сега изживяваме ще бъде като детска игра ако не се озапти алчността и господарниченето на този "гениален" човек.
А видовете който все пак се опитват да оцелеят въпреки наложената тирания, са принудени или да приемат правилата на концлагерната игра или да напускат вековните си хабитати и да живеят в непригодна за тях среда и условия и така са подложени на бавно но неумолимо унищожение защото "венеца на еволюцията" "белият" човек си е присвойл правото да взема каквото му скимне и от където му скимне, защото той е Господаря, нали, той е владетеля който налага своите правила със оръжието което създава тази еволюция!!! Друго не създава тази еволюция - само неорганична материя от стомана и бетон, тоест камъни!
И питам аз такъв човек , господар на какво е!? На здания и хабитати от бетон и неорганична материя в който са натикани неговите "величави" маниакопитеци задължени да изкарват прехраната си във "високотехнологичните" по-неговите виждания работилници за неорганичен боклук. Боклук които благоприятсва развитието единственно на микроби, вируси и всякакви едноклетъчни намиращи препитание в тази еволюционна ниша и изобилието от храна която намират в тези боклуци!!!!Същият този гении сътвори, две световни войни с милиони унищожени човешки души и то, най-вече БЕЛИ души. Заробена световна човешка популация, защото тези други раси са разбрали че, за да не станат роби на "неорганичната еволюция" са пренудени да копират мурафетите на самопровъзгласилият се господар, тоест белият човек иначе ги чака съдбата на другите несъществуващи вече народи.
И на същият този гении, целенасочено и постоянно му се вменява в тъпата и здраво зомбирана кратуна че, той е господаря, че той е геният, че той е венеца на сегашната вълна от деградираща еволюция. Тъпо и неграмотно от еволюционна гледна точка разбиране и най-вече осъзнаване на истински ценните и стойностни неща в света в който живеем!! Наистина е жалко, да се осъзнава и разбира така Живота! Но какво да се прави, такива са набитите в главите ни мисловни жаблони, тоест така сме дресирани! За това и такъв хомот влачим!!!!!!!!!!
И накрая искам да кажа следното! Не ме разбирайте погрешно, аз също съм бял човек и също живея в тази кочина, наречена съвременна човешка еволюция, но да се мисля че съм, "гениалното молекулче" във тази алчна и унищожаваща ЖИВИЯТ живот среда и хабитат е най-малкото унизително за мен, но за вас виждам че е величаво!?