След последните събития, мисля че всеки родител е защитен от конституцията и решението на КС. Всеки родител може да поиска да узнае, от къде детето му "добива" такова "обучение"! От учител, директор вкл. и МОН! Позовавайки се на конституцията, може да предприеме мерки по усмотрение! Аз силно се надявам че Асоциация Общество и Ценности, няма да остави така нещата! В заключената тема getca пусна линк където трябваше да се подпишем. Аз не само се подписах, също се съгласих да получавам майли за работата на тези доброволци. От тях научих за мълчаливото присъствие преди решението на КС.
копи-пейст
Всеки, който желае може да се включи пред сградата на Конституционния съд на бул. "Княз Ал. Дондуков" 1 в София и пред входа на Варненски окръжен съд на пл. "Независимост" във Варна, както следва:
25.07 (сряда) от 17:00 до 18:00 ч.
26.07 (четвъртък) от 17:00 до 18:00 ч.
27.07 (петък) от 09:00 до 11:00 ч.
Събитието има изцяло граждански характер. Организатор е 'Поход за Семейството'. Всеки е добре дошъл да изрази мирно позицията си в защита на бъдещето на децата и семейството.
следащ майл
Честита победа, приятели!
Конституционният съд постанови своето историческо решение: Истанбулската конвенция, не съответства на Конституцията на България! Решението е прието с 8 на 4 гласа.
То означава, че спорният документ не може да бъде гласуван от парламента!
Вижте още за историческото за страната ни решение на:
http://www.sva.bg/104510741088108610871072/9457759друг момент от последният майл
Близо 11 000 души подкрепиха Петицията ни и над 100 организации, учени и преподаватели подкрепиха Отвореното писмо и Становището, които изготвихме с искане България да отхвърли ратификацията на Истанбулската конвенция.
Тази Конвенция щеше да мине незабелязано ако не беше за активността и подкрепата ви!
Благодаря ви от сърце, че помогнахте да се чуе истината и страната ни да отхвърли Истанбулската конвенция!
Михаела Джоргова, от името на екипът на Асоциация общество и ценности
Та така колеги, аз отдавна съм заявил гражданската си позиция! Сега ще препратя линка от поста на PyroVeso към асоциацията. Вероятно са на ясно с това, което се случва в училищата ни, но за всеки случай!
Декември ще си имам внук, кръв от моята кръв! Ще се роди с пишка! Не искам след време, когато ме няма, някой да му внушава че е роден в грешно тяло! Слава богу, всички около мен са истински мъже и жени!!