Питър!
Номера с преразказването при някой друг , при мен го няма - дали ще затвориш темата или не - ако можеш спри Ниагарския ВЕЦ., хора с 4-цифрено число постове ... едва ли могат да имат някакво отношение към мен , с моята една цифра ... при положение че щом те сложа на мястото ти и ще изхвърча от тук.
Неочаквано незряло изказване!
Или не успяваш да вникнеш в идеята на това, което ти пиша, или нарочно го правиш (с неизвестна засега на мен цел)?
Давай, "сложи ме на мястото ми"
Странно е как изведнъж влизаш тук, врязваш се във форума и...вече си определил "мястото" на всеки от нас, може би?
14 поста в тази тема вече и...НИЩО КОНКРЕТНО ?!?
Единственият пост, носещ някаква смислена информация е (забележи) от ventsy74 !
От теб -
нищо!
Не можеш явно да разбереш нещо - липсва конкретика тук! Никой не те упреква, че не си "учен" с десетки експерименти и изследователска практика! Сподели теория, твоя или чужда - без значение!
Дай някакви лични разбирания, покажи собствена мисъл?
Твоето тълкуване на
"тези неща" (които дори не си показал) до сега...
Сам казваш, че "малко ти бяга" руският, как тогава изобщо разбра сентенцията на написаното? Ако си я разбрал, защо не я споделиш в резюме? Страх те е, че някой може да оспори твоето разбиране, или такова няма и очакваш някой друг да го направи и да ти поднесе готово разбиране?
... Не искам да давам готови стъпки. Нека всеки тръгне по свой път. За мен е достатъчно да не бъде пропускан във форума важен извор на оригинални знания.
Когато имаме какво да си кажем , нека пак се съберем тук ... За момента аз нямам какво да добавя.
Това го разбирам така:
"Ето ви едно име - Джон Кийли, бягайте сега да четете и като се образовате достатъчно - явете се при мен да си говорим!"
И това без дори поне да линкнеш някакъв разбираем материал, върху който да има обсъждане?
Толкова ли не се сещаш, че подобна арогантност е (меко казано) дразнеща за съфорумците?