Да ти кажа не знам как ще им изглежда на тези двумерни бактерии действие от третото измерение, вероятно ще им изглежда като внезапно появил се от никъде писец на молив или като внезапно появил се от никъде човешки палец Ама Радико давай по същество, каква е тази хипотеза за размазани събития и обекти които се материализирват подобно на боята в глицерина. Май нещо съм чел за нея, не беше ли от книгата на Майкъл Толбот " Холографската Вселена ". Там се говори за много мистична действителност, включително за вселената като холографско изображение, което също е абсурдно, ма нали трябват доказателства за това, ми стъпете си на краката и земята бе хора, иначе хипотези бол и аз мога да си измислям и фантазирам модели на вселената и философски принципи. Да ама малко от малко трябва да се корелират с действителността.
технократ, доста от темите в които сме разисквали въпроси, свързани с тук разглежданите процеси явно не си чел!
Кое е абсурдно? Ами той животът не е ли абсурден от гледна точка на тази твоя първично-материалистична нагласа?
А за разума да не говорим...
Тъкмо ми допадна, че мислиш...и започна да се изцепваш
Весо, уникално добър пример с този опит! Реверсивност на ентропията!
И понеже технократ заби...да му отговоря аз, бонус въпросът на Радико - в нашия свят ако това се случи, ефектите са два възможни, телепортация или "двоен образ" (близнак) на обект!
Физиците са го нарекли "червеева дупка" като термин.