Ти сега конско ли ще четеш, казах ти че съм сбъркал в изписването поради изнервеност от страна на хапливите нападки на радико, който беше прикрито саркастичен. И какво като излезе прав, това не го прави умен, понеже умността не се доказва с някакви формули, а с практични изобретения и иновативност които нито той нито ти имаш. То аз формули мога да науча, но това не означава че ще съм спец в областта на електротехниката. В крайна сметка радико е запаметил една формула и с това си мисли че разбира много от електротехника. Ти например с какво ще докажеш че разбираш много от електротехника, само със забележки и четене на конско ли. Единствено ми харесва в теб, че не търпиш наистина глупави писаници на някои в този форум. Но недооценяваш на 100% събеседника, имаш някакви субективистични мисли и представи за умственият багаж на тоя или оня. Ако искаш почвай да изпитваш пък да видим
Има една поговорка: "Бит и ебан насищане нямат"
От това което си написал, виждам проява на комплекси - тоя се правел на умен, оня не бил толкова умен, да съм вземел да те изпитвам...... Нали те изпитаха, видя се че не знаеш, какво повече да те изпитваме. За днес ти пиша 2-ка
Ами не мога да те разбера, що се пънеш без да знаеш и що те е яд на Радико, като той е правия?
Радико за разлика от теб е държал и поялник, и електрожен, и инструменти за механична обработка, а ти дори един електрод с електрожена не си стопил ей тъй, като бенгалски огън, за проба.
Твърдоглав си и самоуверен. Колко пъти ти казвах за неща дето са ми минали през ръцете, а ти все повече знаеш. И от де това самочувствие не знам, щот си учил физика ли? Ако не можеш да разбереш кой има реални практически познания и умения от пишещите, значи не си толкова умен, колкото си мислиш.