Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

На вниманието на всички вегани

<< < (27/36) > >>

montanar:
Това ш го изгледам в ваша чест.
https://www.youtube.com/watch?v=m6HE_Ii2Du8

mind:
dmitarp, за да има закон, то това трябва да е наблюдаем процес. Наблюдения в рамките на 50г. не са категорично доказателство.
Ще дам пример, за да ме разберете: Чували сте за стареене на материала? - ако тази подробност не се вземе предвид, дадена установка се разрушава преждевременно, противно на законите по които е изчислявана. И какво става - вече почва да ѝ се обръща внимание.
Тук случая е подобен, поне така мисля.
И последно - аз ако можех да броя изотопи и да имам времето преди да дойде следващия полуразпад, въобще нямаше да питам. :)

Радико:

--- Цитат ---  mind сам си отговорил на въпросите си. Радиоактивния разпад не се влияе от нищо, нито от температури, нито от налягане , нито от средата в която се намират.   
--- Край на цитат ---
Или това не е така или в обясненията на аварията в Чернобил лъжат като дърти цигани
Извинявм се на братята роми за израза!

svetlio760:
Майнд, прав си за библията- това правя дълги години- прехвърлям, чета, мисля! А за въглерод 14 знам, че са го тествали с обекти, които по друг начин се знае на колко години са! Не съм фен на целия тоя разпад да се взема като база за определяне на датировката, но няма по- точен метод. Само че като обявяват годините и столетията си имам едно на ум!

mind:
svetlio760, в интерес на истината мен не ме притесняват датировки от 2,3 и 5хил. години, както казвате има достатъчно образци и находки, за които се знае от кой период са. Повече се дразня от милионите и милиарди години използвани от научната общност, имащи една единствена цел - да отрекат Сътворението. Забележете как същата тази общност ви обяснява и потвърждава ентропията (от ред към хаос) и в същия момент хоп - еволюция (от хаос към ред), а вместо първото да е доказателство, че без чужда намеса е невъзможно да имаме планета, която има идеално разположение, снабдена с вода и точна доза енергия, както и точно изчислен кръговрат. Колко учени биолози и химици сглобяваха амеба, досущ като истинска, копие 1:1, но в нея няма живот. Трябва ли сега да ги слушам, кой камък на колко милиона години бил?
Естествено има и по-съвестни и смирени археолози, даже наскоро откриха камъни от древните Содом и Гомор, които са със стопен повърхностен слой, доказващи събитията описани в Библията. Но тези неща не се прокламират в общодостъпните медии. Там се появяват само такива като Хокинг, Л.Краус и разни други с тъпите си ев-рей-щи-ни. Отскоро почнаха да се прикриват зад презентатори негри, като Морган Фрийман, Нийл Деграс Тайсън и Уил Смит. Аз винаги проверявам от къде идва информацията, ако и вие започнете да проверявате ще се убедите, че 99% са от горната категория.

Както и да е, за вас специално, като човек чел Библията, ви препоръчвам следното видео, понеже видях, че се интересувате от египетска митология. Човекът е южноафрикански професор археолог от немски произход, пътувал е доста и е бил на почти всички ключови места. Надявам се да ви е интересно: https://www.youtube.com/watch?v=srCky5G42Eo

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия