Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
На вниманието на всички вегани
бай Теню:
Да живееш като болна метилява оФца, за да умреш здрав.....Ееееее това не го разбирам
plcsoft:
:) Вегетарианци има всякакви! Написал съм го! А относно другият пост - целта не е да се умре здрав а, да се живее пълноценно!Щом човек се чувства добре като яде месо и супермаркетната химия, ами да си я консумира, какъв е проблема! А вие момчета мисля че, доста селективно подхождате! Но, да не навлизаме в безсмислени спорове! Не се опитвам да доказвам на никого нищо просто, споделям и казвам че, не съм съгласен с това което се афишира! А всеки си има глава на раменете, и може да избира! Това е! Преди и аз набивах пържоли, плюсках супермаркетна химия и ми плющяха ушите, даже имах девиз - това което не расте на кокал не е храна за мен. Но, със времето тялото ми започна да се обажда и когато те налегнат болести, а пенсията не идва, мисля, че е нормално човек да си зададе въпроса, стоп какво става тук!? Аз какво, по-болниците ли ще вися или ще се взема в ръце и ще си гледам кефа! Та , така! А вие щом можете да си гледате кефа и без растителна храна, ОК! Но, при мен природата ми нашепна, че трябва да сменя тактиката!? :) :) И така.......нататък! Лека вечер!
Радико:
Само не разбрах какво общо има месото със супермаркетната химия. Какво си мислиш, че в марулите дето ги рупаш я няма тая химия. Хахаха Един наивник на средна възраст не стига че има химията но е бъкано и от трилиони вируси "KRISPR" Ха да ти е сладко вегане.
ventsy74:
Преди около година пробвах една странна диета която сам си измислих. Е по късно разбрах, че вече е била измислена. Та замислих се над това какво се случва с храната след, като попадне в стомаха ни. Разбира се бях повлиян от една легенда за древногръцките богове от Олимп, които се хранели със амброзия и пиели нектар. Става въпрос за следното; след, като храната попадне в стомаха ни се смила под въздеиствие на киселини ензими и т н. И в крайна сметка остава само твърдата част от храната, която не се е разградила и тя се изхвърля.. Знаете откъде. 😉Дотук добре но това означава, че организма е приел само соковете от тази храна.
По тази логика започнах да се храня само със соковете от храната и ефекта беше невероятен. Няма киселини няма преяждане няма тежест и килограмите спаднаха. Но пуста лакомия изкарах само месец. Имаше и още една древна легенда, която гласеше; Тои се отдал на земните блага и станал смъртен.
juliang:
Физиологично човека е хищник. Зъбите са му на хищник. Стомаха му е на хищник. Против природата е да лишаваш тялото си от храната, с която то е свикнало от хилядолетия и е специализирано да преработва.
С'я ... ако някой го кефи не яде месо - ОК съм. Но да се твърди че лишаването на организма от храната за която той е пригоден е полезно ... не мога да го разбера, не мога и да го приема.
И в рамките на майтапа - появиха се тия дет не ядат месо, после се появиха тия дет не онождат булки... и всичкото това ни го натрапват като нещо нормално ... какво ще е следващото се питам...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия