Автор Тема: Страшните неща започват да се случват.  (Прочетена 168306 пъти)

Активен h2motor

• Стабилен
  • Публикации: 855
Re: Страшните неща започват да се случват.
« Отговор #270 -: Септември 27, 2024, 05:14:54 pm »
 VITAN, те си ги избират хората които управляват там в Украйна, избраха си хахо хихи и сега им се плаче. Страната им вече остана без трудоспособно население. За тяхно огромно разочарование тези които отидоха на Запад след като видяха личностната изолация там не се прибират в Украйна, а в Русия. Включително такива които са писали из интернет - слава на украйна и са подкрепяли така наречения десен сектор, който е кафяв и крайно ляв.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 551
« Отговор #271 -: Септември 27, 2024, 07:14:37 pm »

Ми навремето всеки е имал бунгало в Китен и Мичурин
Вие сте едни нещастници, но не го осъзнавате
Ти това на сериозно ли пишеш?  Не знаех че си имал бунгало в Китен и Мичурин! Кажи сега нещо за баба ти, за дядо ти войводата, за ръждясалия 30 годишен форд, за фото сесия! Аз да започна ли с твоите фото сесии,  че тук бая място ще трябва! Ти сега като обикновен потребител на форума пишеш или като модератор?

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 004
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #272 -: Септември 27, 2024, 09:31:17 pm »
Преди 2-седмици някъде говорих с един колега от нашия град и се заприказвахме на тия теми, споделих му за баба ми, как са й набивали клечки под ноктите и ги въртели с керпидена, да я боли повече и по-продължително.

Той ми сподели, че неговия дядо бил партизанин, а баба му ятак в гр. Сливен.
Набарали ги фашагите от града - предполагам роднини на Кузмов, вкарали ги в затвора и им приложили същите мъчения - бой колкото мой и набиване на клечки под ноктите.
На партизанина обаче провинението било по-голямо и му изтръгнали 2 нокътя с клещите.
Преживял го в името на демокрацията  и евроатлантическите ценности още тогава.

Това не стигало, но била издадена заповед за разстрел от местния фашистко-евроатлантически дерибей.
Разстрела трябвало да извърши един редови полицай и да го закопае в близката гора.

Отвел го в гората, но като дошъл реда да му тегли куршума не можал. Казал му пускам те, а ти се покрий, ще кажа, че съм те закопал. Ако те разкрият, мен ще закопаят.
Така и станало. Дядо му оживял, доживял и свободата на 09.09.1944 г. и заживял свободно от западните ценности.

Само искам да ви кажа какво е било преди народния съд. Имало е европейски фашистки съд и са трепали наред.

Кузмов,
понеже не вярваш, когато минаваш покрай Сливен ми се обади, ще те посрещна и ще те закарам при майка ми, нека тя ти разкаже с подборбности - аз ви разказвам отгоре-отгоре.
Ще те срещна и с този мой колега, да го чеуш от неговите уста, как се изстръгвали нокти, как едва не бил разстрелян дядо му.

Аз освен баба квазишумкар съм имал и дядо горянин и русофоб - от другата страна на политиката.
Ако ти е интересно или на някой друг, ще разкажа и неговата история.

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #273 -: Септември 28, 2024, 04:45:59 pm »
Кузмуф,
ша идвъш ли, чакъм тъ.

На очна ставка

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 024
  • Невежеството ражда химери...
« Отговор #274 -: Септември 28, 2024, 06:08:25 pm »
Пикси,
Какво ще пишеш си е твоя работа. Аз когато нещо пиша и цитирам много, то е за алтернативно надарените русофоби. Не за теб.
Тяхната алтернативност иска много повторения, защото знанията или не влизат, или се изфирясват бързо като спирт върху дал накъсо чип.

Преговор с допълнение:

https://rutube.ru/video/96c19071f477e86c6df32a40abcd1227/

США требуют от Зеленского признать потерю земель!
Трампа «надо раздавить», сказали Байдену!

Ако имаш желание, кажи  8)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 019
« Отговор #275 -: Септември 28, 2024, 07:11:48 pm »
... Имало е европейски фашистки съд и са трепали наред.

Как се връзват "европейски" и "фашистки"? Англия или Франция са били фашистки?

Кузмов,
понеже не вярваш, когато минаваш покрай Сливен ми се обади, ще те посрещна и ще те закарам при майка ми, нека тя ти разкаже с подборбности - аз ви разказвам отгоре-отгоре.
Ще те срещна и с този мой колега, да го чеуш от неговите уста, как се изстръгвали нокти, как едва не бил разстрелян дядо му.

Аз освен баба квазишумкар съм имал и дядо горянин и русофоб - от другата страна на политиката.
А на мен не вярваш... въпреки че знаеш много добре че съм бил доста близо до "кухнята" на репресивната система преди 1989 година.

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 024
  • Невежеството ражда химери...
« Отговор #276 -: Септември 28, 2024, 07:17:43 pm »
Как се връзват "европейски" и "фашистки"? Англия или Франция са били фашистки?
Ой, алтернативния!
Ой рятуйте мене хлопци, рятуйте!

1. Чии са били първите концентрационни лагери?! Ингилизки?
2. Не ли Хитлер да се е възхищавал на ингилизите, как с малък колониален военен контингент държат ъ'мнаа.а..а...а....а.айсе милона индийци и ги доят?!
3. Не ли последните SS дивизии, защитаващи бункера на Хитлер са били франзуци?
(е, не най-най-последните защитници)

...знаеш много добре че съм бил доста близо до "кухнята" на репресивната система преди 1989 година.
Че ти си още в кухнята на репресиите!
Срещу всяка истина, която има оттенък по-бял от 50% сиво.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #277 -: Септември 28, 2024, 07:40:30 pm »
1. Чии са били първите концентрационни лагери?! Ингилизки?
Честно? Я изгледай отново прекрасния руски филм "Сибирския бръснар"...
Да, каторгата не е концентрационен лагер... просто се пише по друг начин.
Да ми кажеш каква е разликата между концлагер и Гулаг? Кога са създаени лагерите на Гулаг?

2. Не ли Хитлер да се е възхищавал на ингилизите, как с малък колониален военен контингент държат ъ'мнаа.а..а...а....а.айсе милона индийци и ги доят?!
А Московия е държала територия чак до Япония изключително с демократични референдуми...

Че ти си още в кухнята на репресиите!
Срещу всяка истина, която има оттенък по-бял от 50% сиво.
Вижда се от тридневното ми отсъствие кой е фен на репресиите и враг на свободното слово. Да ти обяснявам ли що не писах три дни или сам ще се сетиш? :)

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #278 -: Септември 28, 2024, 09:39:37 pm »
Кузмов имаше един ръждив форд с дупки на вратите. Беше и с галоши и терлици.  :)

Така съм го за запомнил  ;D

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #279 -: Септември 28, 2024, 09:54:40 pm »
Кузмов имаше един ръждив форд с дупки на вратите. Беше и с галоши и терлици.  :)

Кефи го - ходи с ръждив форд, точно както теб те кефи Жигула-та, а мен кабриото.
А галошите и терлиците са плод на болното ти въображение. Аз питам ли те що не си купиш нормални чепици докат караш лодката, ами ходиш с ония гумени галоши на дупки, купени от магазина за 1 лев? :) С това ли да те запомня?

П.С. усещаш ли накъде именно ти водиш форума?

П.С.С Оценявам качеството на епилацията на краката ти... :)

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #280 -: Септември 28, 2024, 09:56:59 pm »

Много ме развесели този пост, за това реших да покажа форда! Снимката е от лятото на острова. Долу се вижда плажа "мегало Фанараки" Навеса е част от къщата която не се вижда. Наоколо още не е облагородено. Ние бяхме първите наематели. Ръждите на форда не се виждат, но все пак успя даже да ме върне в България. Галошите и терлиците износих та си купих джапанки!

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #281 -: Септември 28, 2024, 10:00:30 pm »
Оффф! Пропуснах снимката!

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #282 -: Септември 28, 2024, 10:09:12 pm »
Кузмов майтап бе Уили!  :)
Исках да видя как ще реагираш. Добре се справи, браво.
Но Горелката се оказа голям злобар.  :D

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #283 -: Септември 28, 2024, 10:19:33 pm »
Но Горелката се оказа голям злобар.  :D
Кой го казва...
Кажи нещо за дограмата на вратата ми, отдавна не си я споменавал, може някой да е забравил...

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #284 -: Септември 29, 2024, 06:27:38 am »
Кузмов майтап бе Уили!  :)
Сериозно ли? Ако не бях реагирал, щеше ли да продължиш? Колкото до батко Джул, реакцията ти е двулична! Веднъж водиш диалог като потребител, и когато не ти отърва, ставаш модератор! Хоп бан! За разлика от теб ние не можем да налагаме бан! Разбираш ли че действаш от позиция на силата? Ако ще водим диалог, макар и с противоположни мнения, не ползвай силата за да докажеш че ти си правят!