Ваща верица еничарска!
Откъде генерираш толкова злоба, направо се чудя...
Съвсем ясно се вижда кой излъчва злоба. Кълнеш като дърта твоя съгражданка по всеки който не е съгласен с твоето мнение.
... че си изтри снимките с "гилзите"/хвалбите/, явно разбра, че си сгрешил.
Отиди в тоя пост и виж къде е била качена снимката. После ми кажи как точно мога да я изтрия. Аз лично не знам такъв начин. Това е сайт за свободно качване на снимки, дри и да искам вече не мога да я намеря, какво остава да я изтрия. Идея си нямам какво се е случило. Но това за теб няма значение, ти си си изградил някаква верига в главата и ще я повтаряш до припадък.
Ако чак толкова ти е мила и драга тая снимка - кажи си, ще я потърся някъде из телефона и ще я кача отново, да си я принтираш и да си я гледаш преди заспиване
Турските еничари - българи, днес са се преродили в американски еничари и пак са тук.
Хайдутите пак са се преродили и днес те водят битка с еничарите по форумите.
Разбираш ли колко си нещастен, колко безмислен ти е живота? Смяташ че ако "воюваш" с един-двама дядки - пияници в един западащ именно заради твоите действия и бездействия форум и ще станеш хайдутин?
Точно хора като теб влизат в новините по телевизиите. Пребиват жени по входовете или старци по улиците, и после кат се приберат в жалките си дупки, си превъртат тези "геройства" през главите или ги споделят с другите дегенерати на техния акъл в опит да изглеждат някакви герои. Повтарят тези "геройства" в продължение на дни и месеци, точно както ти го правиш, защото просто няма какво друго да разкажат - толкова утепано им е ежедневието.
Сигурен съм че като Димел-а те е попитал дали искаш да си модератор са ти светнали очите - точно като на разни пубери де са ги взели на работа в некой селски СОТ, дали са им тениска с надпис и палка и те са се въобразили че са поне от СОБТ или НСО. Ходят по улицата пременени с тая униформа, гледат отвисоко, въртят палката... типично меме от серията "Класически българин"
А през това време мангалите изнасят инвентара на ТКЗС-то...
Ще дойде ден камъни ще хвърчат в 21 век, като на Шипка, да знаете!
И ти ще си първия, де ще си сбере рибарските такъми в Жигулата и ще бяга колкото може. Щот си мишка по душа.