Автор Тема: Страшните неща започват да се случват.  (Прочетена 168240 пъти)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 019
Re: Страшните неща започват да се случват.
« Отговор #330 -: Октомври 03, 2024, 02:08:16 pm »
Позна!  :D
Обмислям и аз да стана алкохолик и да пия цели патрондаши бира.  ;D ... дъ съ пукам и аз от кеф...  ;D
Ами пий си - кой ти пречи? Покажи си твоя патрондаш, може да организраме и едно надпиване с бира :)

Колко много жлъч за един импулс.  :D
Казват допринасяла за дискенеция на злъчката и образува камъни.  ;D
Баца, разбирам защо не пиеш вино, не те и канят на гости на по чашка... щот виното се вкисва в момента в който влезеш в помещението...

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 003
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #331 -: Октомври 03, 2024, 02:24:42 pm »
"Ти го плюеш, той мисли, че дъжд вали"

Ей го на:  :D

Покажи си твоя патрондаш, може да организраме и едно надпиване с бира :)

Защо си изтри снимката с патрондаша бира, срам ли те хвана вече?  :D
Давай, пускай повече такива снимки - мен ме кефят.  ;D

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #332 -: Октомври 03, 2024, 09:46:58 pm »
Наистина страшни неща започват да се случват, не само на геополитическата сцена, а и на вътрешнополитическата.

Не е за прости ора: 8)
За който иска да разбере какво става, кой кой е в сегашните партии.
За който иска да разбере Копейкин - Центов ли е всъщност.
Копейкин е взел 5 млн., ама не копейки - лева, викали му лобизъм...на подкупа в политиката  :)

<a href="https://www.youtube.com/v/Xv4_YhXCCaM" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/Xv4_YhXCCaM</a>

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #333 -: Октомври 03, 2024, 10:14:51 pm »
Не е за прости ора: 8)
И на фона на тази декларация да ми пуснеш Киро Брейка с потника... интелектуалния колос на съвременна България... :)
Ма к'во ли ме учудва... това ти е на нивото...
Направил си грешния избор преди време, сбъркал си - носи си последствията като мъж, признай че си сбъркал, не се обръщай като палачинка и не почвай да лееш помия върху хората, с които преди месец си се ръкувал сърдечно. Или Кирчо разчита на хора, де не помнят какво са вечеряли снощи...

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 5 023
  • Невежеството ражда химери...
« Отговор #334 -: Октомври 03, 2024, 10:25:13 pm »
Либерасти, сороспии, ибрикчии, полезни и безполезни идиоти - радвайте се!

Днес светът беше на ръба на ядрена катастрофа заради опита на Украйна да удари Курската АЕЦ

https://www.big5.bg/2024/10/03/%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d1%81-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%b1%d0%b5%d1%88%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d1%8a%d0%b1%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%8f%d0%b4%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0/

Военни кореспонденти съобщиха за опит на украинските въоръжени сили да ударят атомната централа в Курск с френска ракета.... и т.н.

Да се чете: френска тежка бомба, монтирана върху ракета (най-вероятно това е ползвано).

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #335 -: Октомври 03, 2024, 10:32:26 pm »
Либерасти, сороспии, ибрикчии, полезни и безполезни идиоти - радвайте се!

Днес светът беше на ръба на ядрена катастрофа заради опита на Украйна да удари Курската АЕЦ

A когато некви ватенки за да спрат настъплението на украинската армия взривиха стената на Каховското водохранилище, от което се осигурява охлаждането на най-голямата в Европа Запрожка АЕЦ - тогава всичко беше ОК? Когато си вкараха военните камиони в залите на същия тоя АЕЦ - и това беше ОК? Като запалиха некви гуми във водоохладителната кула в отчаян опит да обвинят Украйна в нещо си, което изгелждаше направо комично - и това беше ОК.
Сори, Курската АЕЦ си е на руска територия, ватенките носят цялата отговорното за безопасността й. Ако трябва - ще покриват реакторите с телата на военни и цивилни (което си е техен национален спорт). Да са мислили по-рано.
А могат просто да спрат да бомбардират района около АЕЦ-а, като направиха украинците.

П.С. Оооо... френска ракета... естествено, трябва при всеки повод да се напони, че Московия не воюва с Украйна,а с цялото НАТО, абе направо с целия колективена Запад... че иначе голям срам излиза ... неква си Украйна 950 дена не могат да я смяжат кат една тахтаба  (ЕДМ-а ще каже к'во е то тахтаба, той е спец по тия езици.. :) )

ЕДМ-е, не е точно Плайбой, ма дава представа за съдържанието :)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
« Отговор #336 -: Октомври 03, 2024, 10:36:25 pm »
Казах:

"Либерасти, сороспии, ибрикчии, полезни и безполезни идиоти - радвайте се!"
А не: обяснявайте ми се..., влизайте в обяснителен режим.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #337 -: Октомври 03, 2024, 10:39:03 pm »
Казах:

"Либерасти, сороспии, ибрикчии, полезни и безполезни идиоти - радвайте се!"
А не: обяснявайте ми се..., влизайте в обяснителен режим.

А разрешено ли ни е да се радваме на глас, или сме задължени под сурдинка да го правим?
Урааа, Курската АЕЦ ще светне като едно второ слънце, еврогейските ни фотоволтаици ще могат да работят и през нощта!!! :)
така по-добре ли е?

нещо се вживяваш прекалено много в неква последна инстанция ми се струва...  той ще ми казва кога и как да се радвам...

П.С. не ща да съм в този бункер... https://daniivanov.blogspot.com/2024/10/blog-post_69.html

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #338 -: Октомври 04, 2024, 08:54:05 am »
Ваща верица еничарска!

Урааа, Курската АЕЦ ще светне като едно второ слънце, еврогейските ни фотоволтаици ще могат да работят и през нощта!!! :)

Откъде генерираш толкова злоба, направо се чудя, нормално ли ти функционират червата?
По изказванията ти личи колко си "щастлив", а от действията ти как го постигаш - показваш ни празни гилзи от бира в патрондаш.... и с това се хвалиш във форума?

Благодари ми, че ти посочвам неща, които не виждаш, че си изтри снимките с "гилзите"/хвалбите/, явно разбра, че си сгрешил.

Ей, убеждавам се, че преражданията стават на същото място, където е настъпила смъртта.
Турските еничари - българи, днес са се преродили в американски еничари и пак са тук.
Хайдутите пак са се преродили и днес те водят битка с еничарите по форумите.

Ще дойде ден камъни ще хвърчат в 21 век, като на Шипка, да знаете!

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
« Отговор #339 -: Октомври 04, 2024, 09:41:18 am »
Ваща верица еничарска!

Аа, не 'мож ги уплаши...

"НАЙ-ЩАСТЛИВИ СА РОБИТЕ, КОИТО БИВАТ ХРАНЕНИ РЕДОВНО. Свободата е тежест, изисква борба. Виж, робството, което гарантира дажба, създава доволни примитиви, има наркотик, има алкохол, има курви, има розови едри банкноти, има даже и депутатство, а е възможно и влизане във властта. Вярно като зеленчуци, но все пак… " (Калина Андролова)

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #340 -: Октомври 04, 2024, 11:00:10 am »
Ваща верица еничарска!

Откъде генерираш толкова злоба, направо се чудя...
Съвсем ясно се вижда кой излъчва злоба. Кълнеш като дърта твоя съгражданка по всеки който не е съгласен с твоето мнение.

... че си изтри снимките с "гилзите"/хвалбите/, явно разбра, че си сгрешил.
Отиди в тоя пост и виж къде е била качена снимката. После ми кажи как точно мога да я изтрия. Аз лично не знам такъв начин. Това е сайт за свободно качване на снимки, дри и да искам вече не мога да я намеря, какво остава да я изтрия. Идея си нямам какво се е случило. Но това за теб няма значение, ти си си изградил някаква верига в главата и ще я повтаряш до припадък.
Ако чак толкова ти е мила и драга тая снимка - кажи си, ще я потърся някъде из телефона и ще я кача отново, да си я принтираш и да си я гледаш преди заспиване :)

Турските еничари - българи, днес са се преродили в американски еничари и пак са тук.
Хайдутите пак са се преродили и днес те водят битка с еничарите по форумите.
Разбираш ли колко си нещастен, колко безмислен ти е живота? Смяташ че ако "воюваш" с един-двама дядки - пияници в един западащ именно заради твоите действия и бездействия форум и ще станеш хайдутин? :)
Точно хора като теб влизат в новините по телевизиите. Пребиват жени по входовете или старци по улиците, и после кат се приберат в жалките си дупки, си превъртат тези "геройства" през главите или ги споделят с другите дегенерати на техния акъл в опит да изглеждат някакви герои. Повтарят тези "геройства" в продължение на дни и месеци, точно както ти го правиш, защото просто няма какво друго да разкажат - толкова утепано им е ежедневието.
Сигурен съм че като Димел-а те е попитал дали искаш да си модератор са ти светнали очите - точно като на разни пубери де са ги взели на работа в некой селски СОТ, дали са им тениска с надпис и палка и те са се въобразили че са поне от СОБТ или НСО. Ходят по улицата пременени с тая униформа, гледат отвисоко, въртят палката... типично меме от серията "Класически българин" :) А през това време мангалите изнасят инвентара на ТКЗС-то...

Ще дойде ден камъни ще хвърчат в 21 век, като на Шипка, да знаете!
И ти ще си първия, де ще си сбере рибарските такъми в Жигулата и ще бяга колкото може. Щот си мишка по душа.

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
« Отговор #341 -: Октомври 04, 2024, 12:04:40 pm »
ГРАБЕЖЪТ НЯМА КРАЙ! Канадците от “Дънди” само за 3 месеца прибраха 340 млн. от българско злато

https://mediamall.info/news/grabezhat-nyama-krai-kanadcite-ot-dandi-samo-za-3-meseca-pribraha-340-mln-ot-balgarsko-zlato-26910news.html

За тримесечие канадската компания „Дънди прешъс металс” е добила 79 000 унции от находището в Ада тепе край Крумовград. Това са приблизително 2240 килограма от скъпоценния метал, които заминава в джоба на канадската компания, за България остава… дупката заради най-ниската концесионна такса в света, при която работят канадските тарикати – само 1,44% от целия добив....

Прясна новина: другарят Си каза, че заедно с Русия ще се борят за мир.
Което ще рече, че Китай сам не може сам да се бори на геополитическата сцена.
За разлика от Русия.

Като победим демонократите, грабежът на България ще падне. Ако обаче е останало нещо след голямото грабене.
До тогава думата имат либерасти, сороспии и ибрикчии... (идиотите са от пасивната страна).

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #342 -: Октомври 04, 2024, 03:00:34 pm »
Разбираш ли колко си нещастен, колко безмислен ти е живота? Смяташ че ако "воюваш" с един-двама дядки - пияници в един западащ именно заради твоите действия и бездействия форум и ще станеш хайдутин? :)
Точно хора като теб влизат в новините по телевизиите. Пребиват жени по входовете или старци по улиците, и после кат се приберат в жалките си дупки, си превъртат тези "геройства" през главите или ги споделят с другите дегенерати на техния акъл в опит да изглеждат някакви герои. Повтарят тези "геройства" в продължение на дни и месеци, точно както ти го правиш, защото просто няма какво друго да разкажат - толкова утепано им е ежедневието.
Сигурен съм че като Димел-а те е попитал дали искаш да си модератор са ти светнали очите - точно като на разни пубери де са ги взели на работа в некой селски СОТ, дали са им тениска с надпис и палка и те са се въобразили че са поне от СОБТ или НСО. Ходят по улицата пременени с тая униформа, гледат отвисоко, въртят палката... типично меме от серията "Класически българин" :) А през това време мангалите изнасят инвентара на ТКЗС-то...
И ти ще си първия, де ще си сбере рибарските такъми в Жигулата и ще бяга колкото може. Щот си мишка по душа.

То бива злоба, ама твоето е направо истерична злоба.
Не съм срещал досега толкова стар и злобен човек.
Какви са тия измислици и съчинения, жени сам щял да пребивам, дегенерат съм бил, мишка и т.н.

Ако жена ти знае, какво пишеш във форумите на доста по-млади от теб, едва ли ще й се хареса.
Да съчиняваш и обиждаш.

Ами засегнат си, че казвам истини за теб, ама не съм виновен аз, нищо не си постигнал.
Добре, че баща ти поне ти е дал жилище. Такива като теб в САЩ живеят на палатки.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #343 -: Октомври 04, 2024, 03:56:16 pm »
То бива злоба, ама твоето е направо истерична злоба.
Не съм срещал досега толкова стар и злобен човек.
Погледни в огледалото. Само дет няма да си толкоз стар.

Какви са тия измислици и съчинения
Точно като твоите. Шестак съм бил, не съм бил сложил една керемида... да продължавам ли?

Ами засегнат си, че казвам истини за теб...
А аз съм злобар, когато казвам истини за теб...

Та така, младежо... каквото отношение показваш към околните, такова и ще получаваш в отговор. А от мен - и с малко лихва, да се научиш как да се държиш в общството.

Неактивен h2motor

• Стабилен
  • Публикации: 855
« Отговор #344 -: Октомври 04, 2024, 06:23:09 pm »
  juliang, може да прочетеш в Уикипедия за опита на тези в Киев да взривят реактор в ЗАЕЦ, не съм го измислир аз. А и тогава са се хвалили и плашили че ще предизвикат катастрофа по този начин.
 - Според мен е по добре по мирен път границите на държавите да се коригират, има много чужди етноси, тези хора говорят езика в съседната държава, смятат себе си за част от нейния народ, населяват тези земи, живеят компактно. Там се избират представители за местната власт от съответния етнос, не става да се спускат отгоре пришълци централната власт в държавата да ги изпраща там за да управляват. Хората от етноса който е идентичен с държавата се изнасят ако имат възможност. Да стане с войни е излишно проливане на кръв и то и без това намаляващи хора ще водят и войни.
 - Бъдещето на Украйна не ми изглежда розово, с тази война изтриват трудоспособно население, дори да запазят цялата територия украинците ще се изнесат, държавата им ги използва да ги изпраща да си пожертват живота за да живеят в скапана държава. Разбира се че ще бягат, и аз съм на страната на тези млади хора които я напускат.