Монтанар, ти като всезнайко кажи как аджеба е установено точният състав на междугалактическото пространство, ама недей да клинчиш, щом защитаваш тезата си трябва и доказателства за това а не общи приказки от хиляда и една нощ. Хайде казвай как е изследвано междугалактическото пространство, как е установено неговото съдържание, само не ми се отплесвай с някакви мъгливи обяснения от рода на “ ми то е иследвано със сонди “ ми точно не е иследвано с никакви сонди, вояджъръ не е бил между галактиките, той е някаде в покрайнините на слънчевата ни система и нема как да иследва в близко бъдеще, междугалактическите бездни. Даже вояджърът е бомбардирван яко от хелиеви ядра и то от слънцето дори и на 100 AU Намиращ се бризо до облака на оорт от дето пръкват и кометите, да същите дето са съставени от вода лед прах и водородни съединения. А кажи отде е този водород в кометите, ако те са се образували в покрайнините на междугалактическите бездни. Ами праховите мъглявини, дори в млечният път е пълно с прахоляк и то космически не земен .