Преди години четох книгите на Ян ван Хелсинг. В една от тях описваше голяма част от мисиите Аполо с интервюта от астронавтите. Мисията Аполо 20 е била направена заради забелязан космически кораб на Луната с дължина около 3-5 км., който са видели от земята.
Има едно видео, даже няколко, но не намерих всички и най-доброто /едно испанско/, в които показват как астронавтите се придвижват към изоставен град на луната на извънземни и намират едни плочи с йероглифи. На тях пишело на санскритоподобие подбробности за града и космическия кораб, който е повреден, а капитанът му жена е починала и мумифицирана преди 1 мил. год.
Астронавтите вкарват мумията в капсулата на лунохода и започват разконсервация. Мумията прилича на Мона Лиза и така и я кръщават. На челото има вграден имплант с който е управлявала кораба с мозъка си. Сега доколко всичко това е истина не знам, аз вярвам на 50%, иска ми се да е вярно, но докато око не види и ръка не пипне не давам 100%.
Не е никак лоша на външен вид мумията, явно е била красива жена от нордиците. Преди 10-тина години се бях влюбил в нея, като бях на 18 г.
Понеже хващам малко испански, това с костите на очите е ритуал на погребване.
Както и да е, вижте за какво става въпрос /това видео е с най-доброто качество, което намерих/:
https://www.youtube.com/v/MfxyeSHiY3Q