Ksurnev, не е хубаво така ни в клин ни в ръкав да даваш частни примери и да си вадим генерални изводи.
Аварии стават навсякъде. Да не вадя сега списъци с аварии на ядрени централи на запад, на използване на ядрени оръжия, на опити с живи хора и т.н.
Не бива да се сърдим на руснаците, защо нямали качествени коли и пр., все едно да се сърдиш на майка си и баща си, че са бедни или на децата си, че не са милионери. Така ти подхранваш злорадото отношение на русофобите и ставаш съпричастен с тях. Неблагодарността гради много лоша карма.
И не трябва да забравяме, че руснаците са само 130 мил., а ги сравняват с целия западен свят, който е над 1 милрд. Естествено, че дума не може да става предвид размерите. Има и други фактори, които са препятствали развитието им в това или друго отношение, като постоянните апетити на колонизатора към природните им изкопаеми, нападенията над Русия, избиването на голяма част от мъжете, затова там дълги години в строителството са работили само жени и т.н. Нямат и печатен стан за пари, постоянно им се пречи за развитието в икономиката с разни санкции с измислени и бутафорни политически причини. Постоянно противниците им правят коалиции - икономически и военни с антируска насоченост с цел изолация по всички параграфи.
Не са тия причини дето ти ги спомена, водещи до неуспехи в икономиката им. Отделно голямата територия не позволява развита инфраструктура, която е основния двигател на една икономика. Голяма територия означава големи инвестиции за създаване и поддръжка, затова там има основно 5-6 града, където е съсредоточена икономиката. Как да продадеш дадена стока на 15 000 км.
Така, като се изказваш ни в клин, ни в ръкав, какъв бил основния проблем на руснаците, като без някой да те е засягал пряко теб за нищо и се изявяваш в защита на бай си Кузмов, който е абсолютен провокатор, разбирам, искаш да му се представиш в добра светлина, като оплюеш калпавия руснак. Има по-лесен начин затова, защо трябва по този начин.
EDM electronics не е по комплиментите и никак не обича раболепието.
Ksurnev, да беше казал още в началото за тази авария и откъде произлязъл тоя лаф за чукането с брадвите в гората /че и да ме караш да търся в речника непознати за мен думи/, а не с тези недомлъвки и гатанки. Няма откъде да знам всяко нещо, което се е случвало в света, както не знам и защо Джул напира, да говоря за някакъв модул "Наука" - непонятно за мен какъв. Чел нещо там и мисли, че и аз трябва да съм го чел и да ме изпита с цел компрометира вероятно - що за тъпотия. После го питам да ми уточни, а той мълчи.
Така и не разбрах, какво искаше да кажеш с тоя лаф с брадвите и какви изводи да си правим?
Интересно ми е най-вече каква ти беше целта?