Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
svetlio760:
Ама Кунчев така и не се появи :o
Радико:
--- Цитат на: svetlio760 в Декември 11, 2021, 04:45:05 pm ---Ама Кунчев така и не се появи :o
--- Край на цитат ---
Как да не се е появил бе нали имаше предаване със него. Ти ако не си го гледал е друг въпрос. Потърси има го на запис.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 11, 2021, 03:57:33 pm ---1. Аз пак призовавам за разумно използване на капацитета на собствения мозък,
2. а не на "един голям специалист каза".
--- Край на цитат ---
1. Това е добре казано, но ще е още по-добре, ако сам се вслушаш в него, да се обърнеш към себе си. Не познавам друг човек, който да завел доброволно детето си, да го убодат с течност с незнаен характер, като експеримент, а себе си да не иска да убоде. Всички покрай мен се чудят, какво ще правят децата си, защото предполагат, усещат го, че се подготвя насилствена ваксинация - ей сега ще видят истинското лице на демокрацията и какво се крие зад нея. Не познавам друг инакомислещ, като теб!
Общоизвестен факт е, че децата не боледуват и не трябва да се бодат, защото тях вируса не ги хваща. От много четене на сайтове за "ушанки" и "руски лаптопи дялани с тесла" ей до такава дресировка на мозъка се стига, както колегата Кож-кожам, ти помогна при софлажа, без малко да се обърне към тебе с Джул на галено. :D
2. Аз понеже нямам претенциите да съм достатъчно компетентен във всички области, видимо за разлика от тебе ;), съм склонен и го правя, доверявам се на хора, които се представят, да са специалисти в дадена област.
Кож-кожама /plcsoft/ останах с впечатление, че е антиваксър, айде и той с бате си Джул при ваксарите, айде... :D Колкото по остарява той, толкова кож-кужам по се променя. :D
Ето какво казват наши политици по случая с тълкуването на демократичните принципи, ваксинацията и предстоящия й задължителен характер:
https://www.youtube.com/v/oCTPWmy0z_E
VITAN:
Започнах да го гледам и го зарязах.
Заради втората най-древна професия: журналистическата.
За който не помни: първата най-древна е проституцията.
P.s.:
Дори СЗО е принудена да признае: от новата версия на Ковид - Омикрон никой не е умрял!!!
plcsoft:
Муамар Кадафито - бърка!
Аз съм най-заклетият антиваксър сред мой те познати! Показвам им, обяснявам им, но тъпите офце кошарата си знаят! >:(
Да не разравяме още не зараснали рани........... : :(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия