Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Радико:
--- Цитат --- А тогава какъв е смисъла от сайта който си дал? "Шок! БоНба! Извънредно
--- Край на цитат ---
Къде видя линк в мойте коментари??? Поне по тази тема.
krasias:
--- Цитат на: juliang в Февруари 06, 2022, 12:16:12 am ---Това ли е тежкото? На една колежка на жена ми съпруга си е изгубил паметта - не помни нито тя коя е, нито децата. Поне е жив и може да ходи. Това е тежко прекарване. И не - не е бил ваксиниран.
--- Край на цитат ---
Браво Юлианчо, браво мойто момче от три изречения си схванал само едно и то до половината. Само баа ти Пена клюкарката е по напред от теб по когнитивни способности и е достатъчно да чуе и една дума за да започне със стотиците си "гениални изводи". То аз че съм пестелив откъм писане е вярно ма ти си орязан откъм възприемане, ма все пак три изречения са бре а понапъни се малко, може да ти светне какво съм написал. Съжалявам че не съм някъде около теб да ти подавам по някое бонбонче или бананче, щот това при приматите дава сериозни резултати при мисленето.
juliang:
Краси, "много тежко" е когато след преболедуването ти няма половината дроб ЗАВИНАГИ, когато са ти отрязали и двата крака заради съсиреци, когато си станал на зеленчук като в примера който дадох. Или когато си умрял.
Това че се е търкалял 2 седмици в леглото в къщи, и след това 1 месец не е можел да се качи по стълбите до втория етаж не се брои за "тежко". Щом не са го прибрали в болницата на кислород и антибиотици венозно - не е тежко. Щом не са го интубирали - не е тежко.
miromad:
Ето малко данни от Израел, където ваксинацията е поголовна - 1229 тежко болни.
А нашият премиер призовава да се ваксинираме.
Просто нямам думи!
krasias:
Юлианчо а никак не е приятно да разбереш че след три ваксини вече естествения ти имунитет е скапан а не усилен. Че медицината не гради а руши, преди час ми се обади човека че тръгва по доктори че хич не е добре а вече го е прекарал. Предния път го изкара месец преди да се разбере за съществувонето на ковид, та още не налагаха карантина и го изкара на крак. Поне три пъти ходих при него докато беше болен ама не да му прислугвам като на болен а да му помагам в най обичайни неща от ежедневието. Човека изобщо не приличаше на болен, което значи че си е имал много добър имунитет, та къде му е сега тоя имунитет след трите ваксини. Ако всичко беше така както го описват ония дет викат с пълно гърло "Ние сме НАУКАТА" а вие сте много тъпи щот не ни вярвате то сега този човек изобщо не трябваше да боледува. ДА, АМА НЕ точно обратното е става по зле.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия