И на двамата ни изписаха „Амоксициклин“, аз на петия ден усетих подобрение, но го пих 7 дена, а жената го пие вече 7 дена и още вдига температура. Сигурно ще го сменят с друг по-силен, незнам. Утре ще се консултираме с личния лекар. Идея си нямам, как и къде сме се заразили, тук в Мадрид е ужас, целия град е заразен. Сина ми, докато ходеха на училище бяха болни почти всички деца, казаха, че е грип, парене в очите, кашлица. Той 2-3 дена кашля и се оправи със сироп за кашлица и някакви прахчета му даваше майка му. Може и той да го е донесъл, може и аз или майка му от метрото, като се гъцкаме като сардели, никой не носеше маска, бог знае откъде дойде заразата. Тук е пълно с китайци и ние пазаруваме от техните магазинчета, може и от тях да е, нямам на идея. В блока в който живеем има много хора всеки влиза натиска копчето на асансьора, ако е заразен и ти пипнеш след него и готово, просто не знам. Това е лошото на този вирус, че инкубационния период е 2-3 седмици. Ти не показваш симптоми, но си заразен и го предаваш на други и така се заразяват много хора.
Пазете се!